Shophunter.eu a boltvadász
Áruházaink
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Áruházaink

Carrera Evolution: Formel Mania versenypálya szett

Carrera Evolution: Formel Mania versenypálya szett
Carrera Evolution: Formel Mania versenypálya szettCarrera Evolution: Formel Mania versenypálya szettCarrera Evolution: Formel Mania versenypálya szettCarrera Evolution: Formel Mania versenypálya szett
Kategória: Autó, autópálya, jármûvek
Gyártó: Carrera
Korcsoport: 6 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Márka: Carrera autók
Cikkszám: 6252035
Vonalkód: 4007486252035


A termék most nem rendelhető.

E-mail küldése egy barátomnak:

Leírás:
A Carrera Evolution: Formel Mania versenypálya szett leírása:
A két nagy ellenfél, a Ferrari és a Red Bull Infiniti most összeméri erejét a Ti irányításotok alatt! Az autók hihetetlen részletgazdag kidolgozást kaptak a még lenyűgözőbb versenyélmény érdekében. A kocsikon a legapróbb részletek és szponzormatricák is tökéletesen megfigyelhetőek.

Az autókat könnyen és pontosan vezérelhetitek a sebességszabályzókkal a pálya széléről, ahonnan a pálya minden szeglete látszik. Az erős elektromotoroknak köszönhetően úgy fogjátok magatokat érezni, mintha igazi Forma 1-es kocsikkal száguldoznátok!

Vegyétek kezetekbe az irányítást és nézzétek meg, hogy ki lesz a bajnok!Jellemzők:

Versenypálya méretarány: 1:24

Autók méretaránya: 1:32Szettben található autók:

- Ferrari F138 F.Alonso

- RB9 Infiniti S.Vettel

- Transzformátor

- 2db sebesség szabályzó

- egyenesek

- kanyarok

- felüljáró

- további kiegészítő

- pálya mérete: 200x80cm

- pálya hossza: 4,5mKorrózióálló U-profilok Nirosta rozsdamentes acél használatával.

A merev műanyagoknak köszönhetően nincs vibráció verseny közben. Stabil pályarendszer. A rugalmas pályacsatlakozók megelőzik a pályaszakakszok közötti szakadásokat. A pályák 4, 6, vagy 8 sávosra bővíthetők. Carrera Evolution - A verseny ereje Pályakombinációk az 1:24 és 1:32 méretarányú autók versenyéhez ahol az autók valódi versenyélményt nyújtva csúsznak és driftelnek! Az Evolution analóg versenypálya karakterét a széles autóválaszték és a vonzó autó licencek és versenytémák adják! Előnyök A slot racing vezérfonala: világszerte egyedülálló analóg versenypálya rendszer, kombinált versenypályákkal az 1:24 és 1:32 méretarányú autók versenyéhez. Széles versenysávok teszik lehetővé a valósághű driftelést és csúszást. Kiegészítők széles választéka. Külső oldali padkák lehetősége. Izgalmas autóválaszték ? a motorsport és versenysorozatok, a népszerű autómodellek, különleges témák és még sok minden más közül!
Akciós termékek
Aktuális ajánlataink