Top 10 termék
Shophunter.eu a boltvadász
Áruházaink
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Áruházaink

Carrera GO! Plus: Next Race autópálya

Carrera GO! Plus: Next Race autópálya
Carrera GO! Plus: Next Race autópályaCarrera GO! Plus: Next Race autópályaCarrera GO! Plus: Next Race autópályaCarrera GO! Plus: Next Race autópályaCarrera GO! Plus: Next Race autópálya
Kategória: Autó, autópálya, jármûvek
Gyártó: Carrera
Korcsoport: 8 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Márka: Carrera autók
Cikkszám: 6660014
Vonalkód: 4007486660014


A szállitási határidő 2-3 munkanap
A termék ára: 34,740Ft

E-mail küldése egy barátomnak:

Leírás:
A Carrera GO! Plus: Next Race autópálya leírása:

A Farrari és a Mercedes ismét megmérkőzhet, ezúttal azonban a Ti irányításotok alatt. Az új Carrera GO! Plus termékcsalád ezúttal még izgalmasabbá teszi a versenyeket, hiszen a pályákat innentől kezdve az okos-eszközeitekkel is szinkronizálhatjátok és szórakoztató boxutca funkciókat hívhattok elő. Az új vezérlőnek köszönhetően a verseny innentől kezdve egy ember számára is szórakoztató, mivel a másik autót a pálya tudja irányítani. A Forma-1 gördülő cirkusza minden nap új izgalmakkal vár, hála a Carrera Go! Plus szettnek!A Carrera GO! Plus pályák az otthoni szlot-versenyzés új dimenzióit nyitják meg! A Carrera legújabb fejlesztése most még izgalmasabbá és minden eddiginél szórakoztatóbbá teszi a versenyeket.

A GO! Plus pályák egy teljesen új vezérlőmodullal és egy boxutca modullal vannak ellátva, melyek számtalan izgalmas funkciót tartogatnak kicsiknek és nagyoknak!

A vezérlőmodulon kiválaszthatjuk a versenyzés típusát, így 20 vagy 30 körös versenyeket, üldözéses játékokat, gyakorló módot vagy akár szellemautó funkciót is beállíthatunk.1./ Versenyek:

20 vagy 30 körön át mérhetjük össze tudásunkat az ellenféllel, hogy a végén valamelyikünk megszerezze a győzelmet. A vezérlőegység számolja a köröket és jelzi a verseny végét.2./ Üldözéses játék:

Az üldözött versenyzőnek mindig az üldöző autó előtt kell lennie, mert ha az utóbbi előbb átlépi a célvonalat, akkor a hajszának vége.3./ Gyakorló mód:

Szabad verseny, hogy vezetéstechnikánkat és reflexeinket még inkább fejlesszük.4./ Szellemautó funkció:

Ez az egyik legfontosabb újítás, hiszen ennek köszönhetően a játék végre egyedül is pont olyan élvezetes, mint párban. Egy körön keresztül irányítanunk kell a kocsit, melyet a pálya rögzít magában és ezután pont úgy fogja vezérelni az adott autót, ahogyan azt mi is tettük. Lényegében ezután a másik kocsival magunkkal versenyezhetünk.5./ Boxutca:

Egy önálló elem, melyet a Bluetooth-on keresztül összekapcsolhatunk bármilyen okos-készülékkel. Az ingyenesen letölthető Carrera applikáció még szórakoztatóbbá teszi a játékot, hiszen versenyzés közben időről-időre bizonyos feladatokat kell megoldanunk, például kereket kell cserélnünk vagy tankolnunk kell, melyeket az okos-készülékek felületén tehetünk meg. Fontos, hogy a megfelelő helyen álljunk meg, pont a boxutcában, különben büntető kört kell mennünk.6./ Hangeffektek:

A vezérlőpanel számtalan érdekes és szórakoztató hangeffektet tartalmaz, melyek még élethűbbé teszik a versenyeket. A vezérlőpanelre akár hangszórókat is csatlakoztathatunk, hogy még jobban betöltse a szobát az autók morajlása.

Jellemzők:

Versenypálya méretarány: 1:43

Autók méretaránya: 1:43Szettben található autók:

- 1db Ferrari SF15-T "S.Vettel, No.5"

- 1db Mercedes F1 W06 "L.Hamilton, No.44"Pálya mérete: 215x128cm

Pálya hossza: 6,8m- GO! Plus Vezérlő egység

- GO! Plus Boxutca

- 2 sebesség szabályzó

- Kereszteződés

- Hurok

- Döntött fal

- S-kanyar

- Egyéb kiegészítőkA szettben található Boxutca működéséhez okos-eszköz szükséges, melyet a készlet nem tartalmaz. A Carrera applikáció ingyenesen letölthető a pályához.
Akciós termékek
Aktuális ajánlataink