Top 10 termék
Shophunter.eu a boltvadász
Áruházaink
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Áruházaink

Az ötvenes években, a kislányok csak játék kisbabákkal játszottak. Ruth Handler (Mattel egyik társalapítója) észrevette, hogy a kislánya szívesen játszik az újságokból kivágott fiatal nők képeivel, ezért döntött úgy, hogy az ő babája egy felnőtt nőt testesít meg. Barbie, azért kapta a Barbie nevet, mert Ruth lányának Barbara volt a keresztneve. Barbie baba 1959-ben debütált az Amerikai Játékvásáron, és óriási sikert aratott. Az első évben 351 ezer babát adtak el, darabja 3 dollárba került. Azóta játékból legendává fejlődött: több millió kislány szeretett bálványává, gyűjtők keresett tárgyává, és nem utolsósorban divattervezők, filmgyártók, popsztárok múzsájává. A babák mellett igen kelendőek voltak a babák kiegészítői is, nem beszélve az újabb babákról, Barbie barátjáról, Kenről, és Barbie húgáról, Skipperről. Később piacra kerültek Barbie barátai is: Midge és Christie. A babák mind az alkotó, Ruth Handler családtagjai után kapták nevüket. Barbie több image váltáson esett át és állandóan követi a divatot: 50’es évek jellemzően Elvis és a rock’n’roll, valamint a párizsi „haute-couture” volt. 60’as évek elejének női idoljai – mint Jackie Kennedy és Grace Kelly –befolyásolták a Barbie-divatot, csakúgy, mint Twiggy, az ünnepelt fotómodell és később a hippi mozgalom. 70’es években a diszkó-korszakban, megváltozott a baba külseje, és a Szombat esti láz című film stílusában pompázott, a Bee Gees és az ABBA zenéjére táncolt. 80’as években aerobic- és a teniszlázban égett, és a Dallas és a Dynasty című filmsorozatok szereplőinek stílusát követte. A Harley Davidson-sorozat hajtotta Barbiet a legendás Route 66-re, a Világ babái sorozatban pedig idegen országok kultúráját és divatját mutatták be a babák. A vezérfonal mindig az adott idő trendje. 90’es évek Barbieja a színes stílus, valamint a vicces sportok megtestesítője volt.
Találati lista rendezése: Terméknév szerint abc sorrendben - Ár szerint - Megjelenés dátuma szerint
Megjelenítve 1-tõl 200-ig (összesen 216 termék) Talált Oldalak:  1  2  [Következõ >>]  [Utolsó] 
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.