Top 10 termék
Shophunter.eu a boltvadász
Áruházaink
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Áruházaink

V-Tech Kidizoom okosóra, lila (holland nyelvű)

V-Tech Kidizoom okosóra, lila (holland nyelvű)
V-Tech Kidizoom okosóra, lila (holland nyelvű)V-Tech Kidizoom okosóra, lila (holland nyelvű)V-Tech Kidizoom okosóra, lila (holland nyelvű)V-Tech Kidizoom okosóra, lila (holland nyelvű)V-Tech Kidizoom okosóra, lila (holland nyelvű)
Kategória: Vtech baby játékok
Gyártó: Vtech
Korcsoport: 5 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Márka: Vtech baby játékok
Cikkszám: 1716526
Vonalkód: 3417761716526


A szállitási határidő 5-6 munkanap
A termék ára: 21,710Ft

E-mail küldése egy barátomnak:

Leírás:
A V-Tech Kidizoom okosóra, lila leírása:
A kék V-TECH: Kidizoom okosóra által egy igazán intelligens készülékhez juthatsz hozzá, amely a legtöbb gyerekjátékkal ellentétben nem csak az időt képes kijelezni, hanem pontosan olyan funkciókat lát el, mint a legkomolyabb okosórák. A játék segítségével tökéletes belépőt kaphatsz a digitális világba, miközben mindig tudakozódhatsz a pontos időről az 50 különböző analóg és digitális óralap egyikén! A stopperfunkciónak köszönhetően felügyelheted a legnagyobb versenyeket és saját eredményeidet, az ébresztőóra által pedig garantált, hogy sosem késel el többé az iskolából. Ez azonban még nem minden! A V-TECH: Kidizoom okosóra rendelkezik egy 0,3 megapixeles kamerával, amivel könnyedén készíthetsz saját fotókat, sőt videókat is, melyeket effektezhetsz, átmásolhatsz számítógépedre, és könnyedén megoszthatod barátaiddal. Az okosóra 128 mb belső memórián körülbelül 900 képet, vagy 15 percnyi videót képes tárolni. A készülék rendelkezik ezen felül diktafon funkcióval, így vicces hangok rögzítését is lehetővé teszi, de három vagány játékot is találhatsz rajta, hogy soha ne kelljen unatkoznod. Az érintőképernyőnek és a közérthető jelrendszer alkalmazásának köszönhetően az okosóra használatát még a legkisebbek is azonnal elsajátíthatják, így garantáltan már óvodáskortól a legtöbb lurkó képes lesz kihasználni minden egyes funkcióját. A V-TECH: Kidizoom okosóra az egyik legmenőbb játék, amivel csak meglepheted gyermekedet, segítségével ugyanis a legkisebbek is igazi felnőttnek érezhetik magukat, miközben elsajátíthatják azokat az alapvető finommotoros mozgásokat és logikát, amelyek a későbbiekben a számítógépek vagy egyéb okoskészülékek használatához is szükségesek lesznek. Az okosóra működését egy beépített Li-Ion elem biztosítja. A teljesen feltöltött elem használattól függően 1-2 napig működteti az órát. Az okosóra mikro USB kábelen keresztül tölthető. Mérete: 28 x 20 x 6 cm.
A csomagolás mérete 28 x 13 x 9 cm
Anyaga: műanyag
Aktuális ajánlataink