Választható kategóriák
Top 10 termék
Shophunter.eu a boltvadász
Áruházaink
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Áruházaink

Az Ól-tári Röfik helyes malackák, akik olyan kicsik, hogy beleférnek egy csészébe, mégis, rengeteg virgoncság szorult beléjük, tele vannak ötletekkel, kalandvággyal, és arra várnak, hogy új barátot szerezhessenek: Téged! Nagyon izgalmas az életük, egyszer gyönyör? luxuslakásukban töltik az id?t, máskor trendi wellness sarokban szépítkeznek, csinos ruhákba öltöznek, vagy épp hatalmas, mindenféle különleges tartozékkal felszerelt limuzinban száguldanak. Látod, ez tényleg egy ól-tári jó hely, ahol mindig sok a móka és a kacagás! Gyere, ismerd meg a Röfiket, barátkozz össze velük, és legyen sok-sok közös kalandotok! Bármelyik Röfit választod is, azonnal összebarátkozol vele! Hogy miért? Mert annyira mókásak és vidámak. Jókat nevetnek és édesen röfögnek, szeretnek nagyokat enni-inni, és illedelmesen megköszönik az ételt. Szívesen szundikálnak sokáig, odavannak a szép ruhákért és a közös bulizásért. Örülnek, ha lefotózod ?ket, ha pedig elfáradnak, szépen megkérnek Téged, hogy fektesd ?ket a csészéjükbe. Ha csiklandozod az orrukat, hapciznak, és nevetve mondják, hogy érzékeny a nózijuk. Az Ól-tári röfik reklámját a Minimax csatornán láthattad.
Találati lista rendezése: Terméknév szerint abc sorrendben - Ár szerint - Megjelenés dátuma szerint
Nincs listázható termék ebben a kategóriában.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.