Hecht 005046 2Ah akkumulátor töltő

13,240 Ft / db

A Hecht 005046 2Ah akkumulátor töltő leírása:
Termékinformációk:

- Kompatibilis: 005040B, 005025B akkumulátorhoz

- A Hecht termékcsaládját modern Li-ion akkumulátorok táplálják, melyek számos előnyökkel rendelkeznek és hosszútávon megbízható működést biztosítanak a gépeink használata során.

- Ezeknek az akkumulátoroknak az előnye a nagy energiasűrűség, vagyis ez a technológia lehetővé teszi, hogy viszonylag nagy kapacitású kis és könnyű akkumulátort állítson elő a régebbi típusú akkumulátorokhoz képest.

- Egy másik verhetetlen előnye a nagyon alacsony önkisülés (5% alatti), ami miatt az akkumulátor élettartama jelentősen nő.

- Nem rendelkeznek az úgynevezett memórihatással, ezért nem szükséges az akkumulátort teljesen feltölteni használat előtt.

- Az akkumulátort holtszezon esetén, fűnyíróknál vagy egyéb szezonális termékeknél, amennyiben hosszabb távon nem használja, úgy érdemes a gépekből kivéve 40-50% töltöttségi szinten tárolni.

- Soha ne tárolja az akkumulátort hosszú távol teljesen lemerült állapotában, mert fennáll a veszélye, hogy nem fogja többé a töltést felvenni. Célszerű hűvös, de fagymentes helyen tárolni.

- Soha ne próbálja meg más típusú töltővel tölteni az akkumulátort, csak a Hecht termékekhez mellékelttel. Más gyártmányú akku töltők nem csak kárt okozhatnak, hanem tüzet is.

- A Li-ion akkuk hőmérsékletérzékenyek, a rossz akkumulátor töltő hosszú távú használata felmelegítheti az akkumulátort, és ezért jelentősen rövidebbé teheti az élettartamukat.

- A helyesen használt Hecht Li-ion akkumulátor élettartama kb. 800-1200 töltési ciklus, ami több év megbízható felhasználást jelenthet. Ha azonban a felhasználó teljesen lemerült állapotban tartja egy fűtetlen, fagyos garázsban vagy rendszeresen kiteszi a közvetlen napsugárzásnak, úgy az akkumulátor élettartama jelentősen csökken.


Garancia: 24 hónap

Gyártó:
Hecht Motors
Cikkszám:
15227979
Vonalkód:
227979

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl