Halloween boszi lány jelmez

7,570 Ft / db

A Halloween boszi lány jelmez leírása:
Gyermek jelmez, részei: egyrészes, rövid ujjú ruha, narancssárga-világoszöld szoknyarésszel; fekete színű, ezüstszínű csillogó hologramos flitterekkel díszített felsőrésszel, a ruha ujjai és a felsőrészt összefogó díszmasni szintén narancssárga színűek. A ruhához egy fekete színű, és narancssárga szalaggal díszített csúcsos kalap is jár. A képeken látható további kiegészítők, mint pl. harisnya, boszorkány seprő, vagy paróka nem részei a szettnek, azok külön beszerezhető jelmezkiegészítők. Divatos boszorkányruhádban biztosan kitűnsz majd a jelmezbál többi szereplője közül. Érdemes további kiegészítőkkel fokozni a hatást: pl. színben hozzá illő csíkos vagy fekete harisnya, illetve egy boszorkányseprű, vagy pedig színes paróka. Jelmezkiegészítőket, parókákat, harisnyákat, stb. is keresd áruházunkban!
Az ár csak azt tartalmazza amire a termék neve vagy leírása utal !
A képen illusztrációként megjelenhetnek olyan kiegészítők, mint például harisnya, ékszer, cipo, paróka, kesztyű, kardok, kemény kalapok, varázspálca, sepru, szakáll, bajusz, műanyag korona, esernyő, vasvilla, legyező, stb, ezeket az ár nem tartalmazza.
A méretbeli eltérések miatt érdemes eggyel nagyobb méretu jelmezt választani.
Amennyiben a jelmez vagy kiegészítő több méretben vagy színben is rendelhető, kérjük válassza ki a színt vagy a méretet.
Méret javaslatunk gyermek jelmezekhez:
A 104-es jelmezt 2-3 éveseknek, a 110-es jelmezt 3-4 éveseknek,
a 116-os jelmezt 4-5 éveseknek,
a 128-as jelmezt 5-7 éveseknek,
a 140-es jelmezt 8-10 éveseknek,
a 158-as jelmezt 11-13 éveseknek ajánljuk.
Származási hely: Olaszország

Gyártó:
Widmann
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Lányoknak
Cikkszám:
8490455
Vonalkód:
8490455

A szállitási határidő 8-9 munkanap
Raktáron: -1
Kérdés a termékrõl
%bottom-script%