LEGOŽ City Stuntz Kaszkadőr show aréna 60295

38,700 Ft / db

A LEGOŽ City Stuntz Kaszkadőr show aréna 60295 leírása:
Ez a LEGOŽ City Kaszkadőr show aréna (60295) játékkészlet tartalmaz egy lendkerekes motorkerékpárt és kellékeket a látványos kaszkadőrakcióhoz.

A kaszkadőr motorral a gyermekek átugrathatnak egy tűzgyűrűn, a 2 vagány monster truckkal hátraszaltókat és mutatványokat adhatnak elő, emellett a kaszkadőri modulokat is könnyedén átrendezhetik a különféle előadásokhoz. A készlet 6 minifigurát tartalmaz, köztük a LEGO City TV 3 szereplőjét.

Építési- és játékélmény a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek!
A Kaszkadőr show aréna készlet tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás részeként ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képmegjelenítő eszközöket tartalmaz, így a LEGO építés valóban gyerekjáték lesz.

A gyermekek a műsor sztárjaivá válhatnak!
A LEGO City Stuntz készletek lendkerekes motorokkal, klassz járművekkel, valósághű szerkezetekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol fantáziadús szerepjáték vár rájuk. Ha még több mókára és izgalomra vágysz, kombináld az akciódús LEGO City Stuntz univerzum további készleteivel!

Gyártó:
Lego
Korcsoport:
6 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
6912548
Vonalkód:
5702016912548

A szállitási határidő 5-6 munkanap
Kérdés a termékrõl