Lego Harry Potter - Roxfort: Titkok Kamrája (76389)

65,940 Ft / db

A Lego Harry Potter - Roxfort: Titkok Kamrája (76389) leírása:
A LEGO Harry Potter Roxfort Titkok Kamrája játékkészlet egy lenyűgöző, gyűjthető játék, ami ideális a felfedező játékhoz és a kiállításhoz.

Eredeti filmes részletek
Ez a sokoldalú készlet tartalmazza a Harry Potter filmek jól ismert helyiségeit, elbűvölő részleteit és népszerű szereplőit. A Nagyteremben találsz 2 hosszú asztalt, Dumbledore aranybagoly előadóját és olyan eredeti kiegészítőket, mint például a Teszlek Süveg. Akárcsak a filmekben, a Titkok Kamrájának egy ikonikus, kerek bejárata van, ahol egy nyitható szájú, nagy szobor áll, ami feltárja a folyosót, ahonnan a Baziliskus kígyó be tud menni a helyiségbe. 10 minifigura inspirál a fantáziadús játék- és installálási lehetőségekre: Harry Potter, Ginny Weasly, Tom Denem, Colin Creevey, Justin Finch-Fletchley, Luna Lovegood™, Gilderoy Lockhart, Albus Dumbledore, Sinistra professzor és Félig Fej Nélküli Nick. Emellett gyűjthető meglepetések is várnak rád: egy exkluzív, aranyszínű, évfordulós Voldemort minifigura és 6 varázslókártya csempe.

Jellemzők:
• Ez a nagy, moduláris LEGO Harry Potter Roxfort Titkok Kamrája játékkészlet egy sokoldalú, kiemelkedő játék, ami a Harry Potter filmek minden rajongóját el fogja bűvölni.
• 10 minifigurát tartalmaz: Harry Potter-t, Ginny Weasley-t, Tom Denemet, Colin Creevey-t, Justin Finch-Fletchley-t, Luna Lovegood-ot, Gilderoy Lockhartot, Albus Dumbledore-t, Sinistra professzort és Félig Fej Nélküli Nicket.
• A részletgazdag helyiségek és a jól ismert minifigurák végtelen lehetőségeket nyújtanak a gyermekeknek, hogy eljátsszák kedvenc filmjeleneteiket, vagy új, saját történeteket alkossanak.
• Ezt a varázslatos, moduláris rendszert a 9 éves vagy nagyobb gyermekek még tovább bővíthetik, hogy megalkossák a teljes Roxfort kastélyt.
• A készlet több mint 40 cm magas, 40 cm széles és 11 cm mély, emellett könnyedén kombinálható más LEGO Harry Potter készletekkel is, hogy még több mókában legyen részed.
• Félig Fej Nélküli Nick egy különleges, sötétben világító minifigura. A beállítható Baziliskusnak nyitható állkapcsa, egy 2 forgatható csuklóval kialakított fejrésze, valamint egy farka van, ami 3 átrendezhető részből áll.
• Tartalmaz egy exkluzív, aranyszínű Voldemort minifigurát, ami a LEGO Harry Potter varázslatának elmúlt 20 évét ünnepli. A készletben emellett a gyermekek 2 véletlenszerű, gyűjthető varázslókártya csempét is találnak (amiből összesen 16 db van).
• A LEGO Harry Potter játékok tartalmazzák a népszerű filmek közkedvelt szereplőit, lenyűgöző lényeit és jól ismert helyszíneit is. Ideális ajándék bármelyik gyermeknek, aki részese szeretne lenni a filmes varázslatnak.
• A LEGO építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
• A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Cikkszám:
6913583
Vonalkód:
5702016913583

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl