Shophunter.eu a boltvadász
Áruházaink
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Áruházaink

Kösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks Kids

Kösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks Kids
Kösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks KidsKösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks Kids
Kategória: Főoldali termékek
Gyártó: Ks Kids
Korcsoport: 1 éves kortól
Kiknek ajánljuk: Mindenkinek
Márka: Ks Kids baba játékok
Cikkszám: 3104619
Vonalkód: 4892493104619


A szállitási határidő 9-10 munkanap
A termék ára: 6,810Ft

E-mail küldése egy barátomnak:

Leírás:
A Kösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék - Ks Kids leírása:
K's Kids Kösd be a cipőd, plüss fejlesztő játék. A díjnyertes tanuló cipő legújabb változata. A plüss cipők ösztönzik a gyerekeket, hogy megtanulják a különféle öltözködés közben használt elemek, úgy mint a zipzár, a tépőzár, a cipőfűző, a patent, vagy a műanyag csat használatát. A cipőt felvehetik és akár abban is játszhatnak. A játék remekül fejleszti a babák érzékelését, finommotorikus, nagymotoros képességét, logikai intelligenciáját, kommunikációs készségét, valamint önértékelését. A cipők mérete egyenként 11,5 x 13 x 18 cm. 1 éves kortól ajánljuk.
Akciós termékek
Aktuális ajánlataink
 
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.