Anne Stokes Barátok mindörökké 1000 db-os puzzle - Clementoni

3,000 Ft / db

Az Anne Stokes Barátok mindörökké 1000 db-os puzzle - Clementoni leírása:

Anne Stokes híres művész, aki elkápráztatta a fantasy világ rajongóit lenyűgöző műalkotásaival. Ez a puzzle az ő képzeletéből született meg, és egy trónon ülő királynőt ábrázol, akinek az ölében egy mély álomban szundikáló sárkányt láthatunk. A részletek gazdagsága és a művész letisztult stílusa egyedülálló atmoszférát teremt a puzzle kirakása közben.



A puzzle 1000 darabból áll, így garantáltan kihívást jelent mindazoknak, akik imádják a puzzle-kirakást. Ez a mennyiség megfelelő összetételt biztosít a hosszantartó játékélményhez, miközben a részletek kiváló minőségben jelennek meg. Miután sikeresen összerakták a puzzle-t, a végeredmény egy lenyűgöző műalkotás lesz, amelynek mérete 50 x 70 cm. A kész puzzle a falon is kiválóan mutat, így díszítheti vele otthonát, vagy akár ajándékként is átadhatja egy puzzle-rajongónak.



A puzzle darabok kiváló minőségűek, így könnyedén összeilleszthetők, és hosszú éveken át élvezhetőek maradnak. A tartós anyagok garantálják, hogy a puzzle a családi vagy baráti összejöveteleken is újra és újra elővehető maradjon.



Ez az Anne Stokes Királynő és Alvó Sárkány 1000 db-os puzzle a fantasy világ rajongóinak tökéletes választása. Merüljön el a művészet varázslatos világában, és hozza létre saját, elképesztő műalkotását a puzzle darabjaiból. Vagy ajándékozza meg vele a szeretteit, hogy ők is élvezhessék a mágikus kirakók világát!



Jellemzők:

- Anne Stokes Barátok mindörökké puzzle

- 1000 db-os

- kirakott kép mérete: 70x50cm

- kiváló minőség

- részletes képminőség

Gyártó:
Clementoni
Korcsoport:
10 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
5397167
Vonalkód:
8005125397167

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl

Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták meg