Barcelona - Güell park 1000db-os puzzle - Clementoni

2,840 Ft / db

A Barcelona - Güell park 1000db-os puzzle - Clementoni leírása:

A Clementoni - Güell Park Barcelona 1000 darabos puzzle egy csodálatos utazásra invitál minket a spanyolországi Barcelona egyik leghíresebb és leglenyűgözőbb látnivalójához, a Güell Parkhoz. Ez a puzzle a kiváló minőségű és strapabíró Clementoni kirakók egyik remek darabja, amelyek hosszú játékélményt és kihívást kínálnak a puzzle rajongóknak.



A kirakó képén a Güell Park lenyűgöző építészeti csodája tárul elénk, ahol minden részlet figyelmet érdemel. Antonio Gaudí tervezte ezt a parkot, és a kép az ő lenyűgöző munkásságát örökíti meg. A színpompás mozaikok, a fantasztikus formák és a park sajátos stílusa igazi vizuális élvezetet nyújt. A 1000 darabos méret kihívást jelent, és lehetőséget kínál arra, hogy részletesen felfedezzük a Güell Park szépségeit.



A Clementoni puzzle-k kiváló minőségéről híresek, és ez a darab sem kivétel. A strapabíró puzzle darabok biztosítják, hogy a kirakott kép hosszú ideig megőrizze szépségét, és alkalmasak minden korosztálynak. A puzzle kirakása közben valódi örömforrás lehet, és egy csodálatos módja annak, hogy otthonunkba varázsoljuk a Barcelona-i Güell Park hangulatát.



Ez a puzzle remek ajándék lehet azoknak, akik szeretik a művészetet, az utazást és a kihívásokat. Együtt kirakni ezt a csodálatos képet a családdal vagy barátokkal közösen kiváló szórakozást nyújthat, és egy kis szeletet vihetünk magunkkal a Güell Park lenyűgöző világából otthonunkba.



Jellemzők:

- Barcelona Güell Park

- 1000 db-os puzzle

- élénk színek

- kiváló minőség

Gyártó:
Clementoni
Korcsoport:
12 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
5397440
Vonalkód:
8005125397440

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl