Borvidéki kikapcsolódás 1000 db-os HQC puzzle - Clementoni

2,840 Ft / db

A Borvidéki kikapcsolódás 1000 db-os HQC puzzle - Clementoni leírása:

Csodálja meg a természet és a kényelem harmóniáját a Borvidéki 1000 darabos puzzle segítségével! Ez a puzzle egy lenyűgöző borvidéki képet ábrázol, melyen a háttérben gyönyörű borvidékek nyújtanak elénk egy festői látványt. A kép fő részén pedig egy otthonos kisház terül el, amelyet zöld növények vesznek körül. A teraszán megterített asztal várja a vendégeket, rengeteg növény díszíti a környezetet, és egy páva madár teszi még varázslatosabbá ezt a tájat.



A puzzle 1000 darabból áll, így ideális választás minden puzzle-kirakó számára. A részletek gazdagsága és a kép szépsége garantálja, hogy az összerakás izgalmas kihívás legyen, ami hosszú órákon át szórakoztatja Önt. Miután sikeresen összerakta a puzzle-t, a végeredmény egy gyönyörű műalkotás lesz, melynek mérete 70 x 50 cm. Ezt a képet büszkén kiállíthatja otthonában, hogy mindig emlékezzen erre a varázslatos borvidéki tájra.



A Clementoni nagy figyelmet fordít a környezetvédelemre, és nagy arányban használ újrahasznosított anyagokat a termékeihez. Emellett kerüli a szennyező anyagokat tartalmazó alkatrészeket is. Ez a puzzle ideális választás azok számára, akik a részletek szerelmesei, és a természet szépségét szeretnék magukkal vinni otthonukba. Vásárolja meg ma ezt a puzzle-t, és merüljön el ennek a festői tájnak a varázsában, amelyet Ön maga alkothat meg!



Keresd kínálatunkban a hozzá való puzzle ragasztót.



Jellemzők:

- Borvidéki menekülés

- 1000 db-os

- kirakott kép mérete: 70x50cm

- kiváló minőség

- részletes képminőség

- HQC kollekció

Gyártó:
Clementoni
Korcsoport:
10 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
5397419
Vonalkód:
8005125397419

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl