East River alkonyatkor 1500 db-os HQC puzzle - Clementoni

3,340 Ft / db

Az East River alkonyatkor 1500 db-os HQC puzzle - Clementoni leírása:

Az East River tengerszoros a lenyűgöző New York városának ikonikus része. E szoros kelet-nyugati irányban húzódik át a városon, elválasztva Manhattan szigetét Long Islandtól. Az East River tengerszoros felettébb látványos és változatos környezettel rendelkezik, ahogy végigszeli a várost.



A High Quality kollekciós puzzle sorozatban található East River tengerszoros 1500 darabból álló változata kifejezetten a haladó szinten lévő fiataloknak és felnőtteknek készült. A különleges szépségű kirakó széles körben híres a magas minőségű kivitelezéséről. A puzzle elemek éles és élénk színekkel rendelkeznek, a nyomtatás rendkívül részletgazdag, így a kirakott kép lenyűgöző látványt nyújt. Az egyes elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így az összerakott puzzle egy homogén és egységes felületet alkot.



A környezettudatosság és fenntarthatóság fontosságára való érzékenység jegyében a Clementoni nagy hangsúlyt fektet az újrahasznosított anyagok felhasználására, és elkerüli a szennyező anyagokat tartalmazó alkatrészeket. Így a termék környezetbarát és fenntartható megoldást kínál a puzzle-rajongók számára.



Jellemzők:

- Eats River alkonyatkor

- 1500 db-os

- kirakott kép mérete: 84x60cm

- kiváló minőség

- részletes képminőség

- HQC kollekció

Gyártó:
Clementoni
Korcsoport:
10 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
5316939
Vonalkód:
8005125316939

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl