Shophunter.eu a boltvadász
Áruházaink
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Áruházaink

Carrera Digital 132: GT Championship versenypálya

Carrera Digital 132: GT Championship versenypálya
Carrera Digital 132: GT Championship versenypályaCarrera Digital 132: GT Championship versenypályaCarrera Digital 132: GT Championship versenypályaCarrera Digital 132: GT Championship versenypálya
Kategória: Carrera autók
Gyártó: Carrera
Korcsoport: 8 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Márka: Carrera autók
Cikkszám: 6301887
Vonalkód: 4007486301887


A szállitási határidő 2-3 munkanap
A termék ára: 120,240Ft

E-mail küldése egy barátomnak:

Leírás:
A Carrera Digital 132: GT Championship versenypálya leírása:

A Carrera Digital 132 GT Championship pályának köszönhetően akár a lakás kellős közepén meg lehet rendezni a legizgalmasabb autóversenyt, ahol a legügyesebb pilóták és a legvagányabb autók mérhetik össze tudásukat és erejüket, hogy néhány kör elteltével kiderüljön, hogy ki is az igazi bajnok.

A szett napjaink két legkedveltebb szuper-sportkocsiját, a Audi R8 LMS-t és a Mercedes-AMG GT3-at tartalmazza, melyek részletekbe menően pontos kidolgozást és világító lámpákat kaptak, valamint igen erős villanymotorokkal lettek ellátva a maximális teljesítmény érdekében.

A taktikás pálya több mint hét méteres teljes hosszával izgalmas versenyeket tesz lehetővé, melyek alatt ezeket a mesés gépeket végig az irányításotok alatt tarthatjátok. A kocsikat 2.4GHz-es vezeték nélküli sebességszabályozókkal lehet vezérelni, melyeknek köszönhetően azokat a pálya bármely pontjáról vezethetitek. Hogy a verseny még taktikásabb legyen, menet közben akár sávot is cserélgethettek tetszés szerint, így bármikor a másik versenyző elé kerülhettek. Lássuk, hogy ki a legjobb sofőr köztetek!

A készlet minden szükséges kiegészítőt tartalmaz a versenyzéshez és a külön megvásárolható Carrera kiegészítőkkel bármikor tetszés szerint tovább bővíthető!Jellemzők:

Versenypálya méretarány: 1:24

Autók méretaránya: 1:32Szettben található autók:

- 1db Audi R8 LMS "Audi Sport Team No.10" pályaautó

- 1db Mercedes-AMG GT3 pályaautó

Pálya mérete: 300x200cm

Pálya hossza: 7,6m- 2db 2GHz-es vezeték nélküli sebességszabályzó

- egyenesek

- kanyarok

- sávváltó

- felüljáró

- korlátok

- egyéb kiegészítők
Akciós termékek
Aktuális ajánlataink