LEGO DUPLO: Napi rutin - Vacsora és alvás (10414)

10,470 Ft / db

A LEGOŽ DUPLOŽ: Napi rutin - Vacsora és alvás (10414) leírása:

A LEGOŽ DUPLOŽ állatos játék segít a kicsiknek felfedezni az érzelmeiket.



Segíts a kicsiknek felfedezni az érzelmeiket a LEGOŽ DUPLOŽ Napi rutin: vacsora és alvás (10414) játékkal! Ez a vidám, gyakorlatias készlet, amely 18 hónapos vagy annál idősebb gyermekeknek készült, 4 olyan játékállatot tartalmaz, amelyekkel azonosulhatnak.

A lefekvés és az étkezések érzelemdús események a kicsik számára, de ezzel a korai fejlesztőjátékkal a gyerekek felfedhetik a tevékenységekhez kötődő érzéseiket. A készlethez 2 aranyos állatcsalád tartozik, mindkettőnek egy felnőtt és egy kisállat a tagja. A kiscica és a medvebocs figurák arckockái 2 érzelmet tudnak kifejezni – az egyik oldal vidám, a másik szomorú –, hogy segítsék a beszélni még nem tudó gyermekeket az érzelmeik kimutatásában.

A LEGO DUPLO készletek kiválóak a játékos tanulásra. A vidám és interaktív játékot megcélozva a szülők a figurák segítségével elmagyarázhatják a rutinok fontosságát. A kicsik fejlesztik finommotoros készségeiket, miközben a színes kockákból megépítik a 2 játékházat. A két napi rutin külön színkóddal van ellátva, hogy az építés gyerekjáték legyen.



Jellemzők:

• Játék a kicsik szociális és érzelmi fejlődéséért – A LEGOŽ DUPLOŽ Első Napi rutin: vacsora és alvás építőkészlet segít a 18 hónapos vagy annál idősebb kisgyerekeknek megérteni a mindennapi tevékenységek fontosságát

• Újraépíthető játék kicsiknek – Ha azt a játékot keresed, amelyikkel a kicsik leginkább megérthetik a saját érzéseiket, akkor nézd meg ezt a magával ragadó készletet, amely 2 állatcsalád 4 figuráját tartalmazza

Gyártó:
Lego
Korcsoport:
1,5 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
7583242
Vonalkód:
5702017583242

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl