Top 10 termék
Shophunter.eu a boltvadász
Áruházaink
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Áruházaink

Wonder Woman Az igazság ligája delux női jelmez

Wonder Woman Az igazság ligája delux női jelmez
Wonder Woman Az igazság ligája delux női jelmez
Kategória: Női jelmezek
Gyártó: Rubies
Korcsoport: 18 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Cikkszám: 3820953
Vonalkód: 3820953


A termék most nem rendelhető.

E-mail küldése egy barátomnak:

A mérettáblázathoz kattintson ide!
Leírás:
A Wonder Woman Az igazság ligája delux női jelmez leírása: A jelmez tartozéka: a ruha
Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai. Míg meg nem látta az első férfit. Egy pilóta (Chris Pine) lezuhan a parton, és óriási háborúról beszél a páncélba öltözött nőknek, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy ő véget tudna vetni a vérengzésnek, a lábadozó pilótával együtt elhagyja az otthonát, és beleveti magát a harcba. Csak a küzdelem közben érti meg, mibe keveredett, de akkor már nincs visszaút. Véget akar vetni minden háborúnak, és közben rácsodálkozik saját, emberfeletti erejére és megsejti, hogy mi a végzete. Bújj a bőrébe a jelmez bálon és vesd be erejedet.
Anyaga: 100% poliészter
Amennyiben a jelmez vagy kiegészítő több méretben vagy színben is rendelhető, kérjük válassza ki a színt vagy a megfelelő méretet.
A fotón olyan kiegészítők is lehetnek ami a jelmeznek nem tartozékai. Az ár csak azt tartalmazza amire a termék neve vagy leírása utal.
Aktuális ajánlataink