Playmobil: Micimackó és Malacka fája (71316)

19,790 Ft / db

A Playmobil: Micimackó és Malacka fája (71316) leírása:

Micimackó és Malacka csodálatos faháza egy igazi kalandokkal teli játék, amely minden kisgyermek képzeletét megmozgatja. Ez a bájos fa tele van izgalmas részletekkel: a lombjaiban található szortírozó funkcióval alak és szín szerint rendszerezheted a különböző játéktárgyakat. Ez a folyamat nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a finommotorikus készségeket és a háromdimenziós gondolkodást is. A fa rejtelmei közé tartozik egy csúszda is, ahol a fent bedobott tárgyak meglepetésként újra előbukkannak az ajtónál.

A játék további izgalmas funkciói közé tartozik egy hangot keltő lombozat, valamint egy levehető lomb, amely pörgettyűként is használható. A hinta a fa egyik ágára akasztható, de szükség esetén el is távolítható onnan. A Disney kedvenc karaktereivel, Micimackóval és Malackával való játék első szerepjátékokra sarkall: együtt ebédelhetnek, kopogtathatnak az ajtón és még sok egyéb kalandot élhetnek át.

Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem pedagógiai értékkel is bír, elősegítve a kisgyermekek kognitív és motorikus fejlődését. A fa méretei 30 x 26 x 21 cm, így tökéletes választás minden kis kalandor számára!



Jellemzők:

- Playmobil játékszett

- 1.2.3 széria

- Micimackó és Malacka fája

- 2 Playmobil figura

- Más kiegészítők: 1 lombház ajtóval, 1 hinta, 1 forgó lomb, 2 virág, 2 szék, 1 asztal, 1 mézescsupor

- 17 darabos

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
1 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9713162
Vonalkód:
4008789713162

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl