Top 10 termék
Shophunter.eu a boltvadász
Áruházaink
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Áruházaink

Kincsvadász társasjáték - Piatnik

Kincsvadász társasjáték - Piatnik
Kincsvadász társasjáték - PiatnikKincsvadász társasjáték - PiatnikKincsvadász társasjáték - Piatnik
Kategória: Főoldali termékek
Gyártó: Piatnik
Korcsoport: 5 éves kortól
Kiknek ajánljuk: Mindenkinek
Cikkszám: 794490
Vonalkód: 9001890794490


A szállitási határidő 2-3 munkanap
A termék ára: 8,110Ft

E-mail küldése egy barátomnak:

Leírás:
A Kincsvadász társasjáték - Piatnik leírása:
Ebben a játékban a játékosok kincsvadászként indulnak küldetésre a legértékesebb kincsekért. A kincseket olyan vészjósló helyekről kell begyűjteni, mint a Fagyott Hegy jeges csúcsa, a Sűrű Dzsungel valamit a félelmetes Láva Barlang mélye. A játékosok minden forduló kezdetén összeállítják kilenc lapból álló kártyapaklijukat, amelybe kalandorok, őrkutyák, pénzérmék és akciólapok kerülnek. A lapokkal felszerelkezve a játékosok készen állnak a kincsvadászatra, azonban minden helyszínen csak két kincs vár gazdára. A legerősebb és leggyengébb lapokkal rendelkező vadászok jutnak a kincsekhez, míg a többiek üres kézzel kell, hogy távozzanak az adott helyszínről. A kincsek között találhatók értékes leletek, és olyan átkozott tárgyak is, amikre senki nem vágyik. A kincsvadászat végeztével, a kalandoroknak még szembe kell nézniük az alattomos goblinokkal is, akik el akarják rabolni a nehezen megszerzett kincseket. Azokat akik nem készültek elég kutyával, bizony megsarcolják a sunyi goblinok. Természetesen a játék győztese az a kincsvadász lesz, akinek a legnagyobb vagyont sikerült felhalmoznia.A játék tartalma:

- 1 játéktábla

- 1 fordulójelölő

- 12 pontjelző

- 82 pénzérme

- 39 kristály

- 22 goblinlapka

- 54 kincslapka

- 75 kártya

- 1 játékszabály

- 1 áttekintőlap

A játékidő kb 60-90 perc

Játékosok száma 2-4 fő
Aktuális ajánlataink
 
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.