Sonic a Sündisznó 160db-os puzzle - Trefl

1,780 Ft / db

A Sonic a Sündisznó 160db-os puzzle - Trefl leírása:

Csatlakozz Sonic, a Sündisznó izgalmas világához a Trefl által gyártott 160 darabos puzzle-lel! Ez a puzzle minden Sonic rajongó számára örömöt okoz, mivel Sonic és barátai kalandjait ábrázolja. A kirakóban minden darab precízen illeszkedik, garantálva a minőségi szórakozást. Az összerakott kép színes és részletes, ami remekül visszaadja a Sonic világának dinamizmusát. A 160 darabos puzzle kiválóan fejleszti a finommotorikus képességeket, a térérzékelést és a problémamegoldó képességeket. A Trefl minőségű puzzle darabjai tartósak és hosszú ideig szolgálják a szórakozást. Gyere, és rohanj végig Sonic kalandos világán ezzel a fantasztikus puzzle-lel!Ehhez a kirakóhoz a linkre kattintva megvásárolható a speciális puzzle ragasztó is, melynek használatával a kirakott képet alkotó puzzle-elemek véglegesen is rögzíthetők egymáshoz: A PuzzleGlue 1000 puzzle ragasztót itt találhatod!Jellemzők:1. Sonic, a Sündisznó tematika: A puzzle Sonic, a Sündisznó kalandjait ábrázolja, ami minden Sonic rajongónak nagyszerű szórakozást nyújt.

2. 160 darabos: Ez a puzzle ideális választás a középhaladó puzzlerek számára, akik készen állnak a nagyobb kihívásokra.

3. Trefl minőség: A puzzle a Trefl által gyártott, minőségi, tartós darabokból készül, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

4. Színpompás, részletes kép: Az összerakott puzzle lenyűgöző, színes képet alkot, amely a Sonic világát tükrözi.

5. Játék és tanulás: A puzzle összerakása fejleszti a finommotorikus képességeket, a térérzékelést és a problémamegoldó készséget.

6. Sonic licenc: A hivatalos Sonic licenc garantálja, hogy a puzzle hűen tükrözi a népszerű videojáték világát.

7. Kiváló szórakozás: Az összerakott puzzle remek szórakozást nyújt mind a gyerekek, mind a felnőttek számára.

8. Gyűjteményi darab: A puzzle a Sonic rajongók gyűjteményében is helyet kaphat.

Gyártó:
Trefl
Korcsoport:
6 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
1154214
Vonalkód:
5900511154214

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl