Ajándékbolt 1000 db-os puzzle - Clementoni

2,760 Ft / db

Az Ajándékbolt 1000 db-os puzzle - Clementoni leírása:

Engedd, hogy a Clementoni 1000 db-os Classic Christmas Collection puzzle elvarázsoljon egy karácsonyi kavalkáddal, amelynek középpontjában egy varázslatos ajándékbolt áll! Ez a rendkívül részletgazdag és szórakoztató kirakó egyedülálló élményt nyújt minden korosztály számára.



A képen egy bájos karácsonyi ajándékbolt tárul elénk, mely tele van színes játékokkal és kiegészítőkkel, mind-mind az ünnepi hangulatot idézve. A bolt ablakából kitekintve megpillanthatjuk a Mikulást, ahogy szánnal és rénszarvasokkal repül a hófödte táj fölött. Ez az ábrázolás igazi kis mesevilágba kalauzol, ahol a karácsonyi csoda minden sarokból sugárzik.



A Clementoni kiemelkedik a minőség terén, és a Classic Christmas Collection puzzle sorozata sem kivétel. A puzzle darabjai kiváló minőségűek és strapabírók, biztosítva, hogy a kirakózás élmény hosszú ideig tartson. A vállalat széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és ízlésének megfelelő kirakót, így az egész család élvezheti a kihívást és a szórakozást.



Ez a Classic Christmas Collection puzzle nemcsak egy játék, hanem egy különleges műalkotás is, amely méltó dísze lehet otthonodnak vagy akár egy ünnepi ajándéknak. Ragadd meg a lehetőséget, és élvezd ezt az ünnepi kirakót, mely egy csodálatos kép segítségével hozza el neked a karácsonyi varázst!



Jellemzők:

- Clementoni puzzle

- 1000 db-os

- Ajándékbolt

- kiváló minőség

- kirakott kép mérete: 69x50cm

Gyártó:
Clementoni
Korcsoport:
10 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
5395811
Vonalkód:
8005125395811

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl