Hokusai - A Nagy hullám Kanagawánál 1000db-os puzzle - Clementoni

2,880 Ft / db

A Hokusai - A Nagy hullám Kanagawánál 1000db-os puzzle - Clementoni leírása:

Függeszd fel otthonod falára egy valódi műalkotást: Hokusai "A nagy hullám Kanagawánál" című festményét. A Clementoni most egyedülálló módon hozza el neked a világ és a művészet történetének egyik legnagyobb remekművét, egy 1000 darabból álló kirakópuzzle formájában.



A doboz tartalmaz egy referenciafotót, ami segít a kirakásban, és amellett, hogy maga a kirakott kép lenyűgöző, a mérete is impozáns: 70 x 50 centiméter. A Clementoni puzzle darabok kiváló minőségűek, könnyen összeilleszthetők, és a professzionális nyomdai technológiának köszönhetően az elkészült kép élénk és élettel teli színeket mutat.



Ha esetleg elveszett darabja lenne a kirakódnak, ne aggódj! A Clementoni "elveszett darabok" szolgáltatásával könnyen pótolhatod hiányzó részeket, amelyekre szükséged lehet.



A Clementoni környezettudatos cégként széles körben használ újrahasznosított anyagokat termékeiben, és elkerüli a szennyező anyagok használatát az alkatrészekben.



Tehát ezzel a termékkel nem csak egy gyönyörű műalkotást hozol otthonodba, hanem támogatod a környezettudatos gyártást is. Mindemellett ne feledd, hogy ez az egyedülálló kirakópuzzle egy olaszországi tervezésű termék, ami további minőséget és hagyományos művészi értéket kölcsönöz neki.



Jellemzők:

- Hokusai - A Nagy hullám Kanagawánál

- 1000 db-os puzzle

- kirakott kép mérete: 70x50cm

- kiváló minőség

Gyártó:
Clementoni
Korcsoport:
12 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
5397075
Vonalkód:
8005125397075

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl