Mikulás expressz 1000 db-os panoráma puzzle - Clementoni

2,840 Ft / db

A Mikulás expressz 1000 db-os panoráma puzzle - Clementoni leírása:

Készülj fel a karácsonyi hangulat varázsára a Clementoni Panoráma Puzzle - Karácsonyi Vonat segítségével! Ez a 1000 darabos kirakós játék kifejezetten gyerekeknek és a karácsony iránt lelkesedőknek készült, hogy együtt fedezzék fel a téli ünnepek csodálatos világát. A kirakott kép mérete 98 x 33 cm, ami egy lenyűgöző panoráma képet eredményez, amelyen részleteiben élvezheted a karácsonyi vonat és a vasútállomás hangulatát.



A puzzle képén egy varázslatos karácsonyi vasútállomás látható, ahol a Mikulás expressz vonat érkezik a téli havazásban. A képen utasokkal, ajándékokkal és gyönyörű karácsonyfával, díszekkel találkozhatsz, amelyek a karácsonyi hangulatot tökéletesen visszaadják. A Clementoni híres a kirakósok minőségéről, és ez a termék sem okoz csalódást. A puzzle darabok pontosan illeszkednek egymáshoz, és a magas minőségű nyomtatásnak köszönhetően a kép részletei rendkívül élethűek és vonzók.



A Clementoni Panoráma Puzzle - Karácsonyi Vonat egy igazi gyöngyszem a kirakósjátékok szerelmeseinek. A készletben található 1000 darab puzzle elemmel hosszú órákra szórakozást nyújt, miközben együtt élvezhetitek a karácsonyi hangulatot. A karácsonyi vonat panoráma kép magával ragadó és meghitt, és a kirakás során minden részletét felfedezhetitek.



Jellemzők:

- Mukilás expressz puzzle

- 1000 db-os kép

- karácsonyi kollekció

- kiváló minőség

- panoráma kép

- kép mérete: 98x33cm

Gyártó:
Clementoni
Korcsoport:
10 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
5395774
Vonalkód:
8005125395774

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl