Museum Collection: Csillagos éj a Rhone fölött 1000 db-os puzzle - Clementoni

2,420 Ft / db

A Museum Collection: Csillagos éj a Rhone fölött 1000 db-os puzzle - Clementoni leírása:

A Clementoni - Museum Collection - Vincent van Gogh "Csillagos éj Rhone fölött" 1000 darabos puzzle egy igazi műalkotás, amelyet a legendás holland festő, Vincent van Gogh festett. Ez a puzzle egy része a Museum Collection sorozatnak, és kiemelkedő minőséget képvisel a puzzle-k világában.



A kirakott kép mérete nagyvonalú, 70x50 centiméter, ami lehetővé teszi, hogy a részletek és a festői szépség igazán érvényesüljön. A "Csillagos éj Rhone fölött" című alkotás a mester egyik ikonikus festménye, és a puzzle kirakása során a gyerekek és felnőttek egyaránt beleszívhatják magukat a festői éjszakai tájba és a lenyűgöző csillagos égboltba.



A Clementoni puzzle-k híresek kiváló minőségükről és a részletek iránti odafigyelésükről. Az egyes darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, és a végén egy lenyűgöző, élethű képet kapunk. A Vincent van Gogh "Csillagos éj Rhone fölött" puzzle kiváló választás lehet a művészet és a puzzle iránt érdeklődőknek egyaránt.



Ez a puzzle nem csupán egy játék, hanem egy műalkotás újraépítése, amelynek kirakása során az embernek lehetősége van közelebbről megismerni és megérteni Vincent van Gogh zseniális művészetét. A "Csillagos éj Rhone fölött" puzzle valóban lenyűgöző darabja lehet bármely puzzle-gyűjteménynek, és a kirakása során biztosít egy szórakoztató és kulturális élményt.



Jellemzők:

- Csillagos éj a Rhone fölött

- 1000 db-os puzzle

- kiváló minőség

- kirakott kép mérete: 70x50cm

Gyártó:
Clementoni
Korcsoport:
12 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
5397891
Vonalkód:
8005125397891

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl