Museum Collection: Leonardo da Vinci - A sziklák szűze 1000 db-os puzzle - Clementoni

2,840 Ft / db

A Museum Collection: Leonardo da Vinci - A sziklák szűze 1000 db-os puzzle - Clementoni leírása:

Az olasz Clementoni cég büszkélkedhet azzal, hogy magas minőségű és strapabíró kirakókat kínál, amelyek között számos híres műalkotás is megtalálható. Az 1000 darabból álló Clementoni Museum Collection puzzle - Leonardo da Vinci: A sziklák szűze szett egy lenyűgöző lehetőséget kínál a művészet szerelmeseinek, hogy egy igazi mesterművet hozzanak létre saját kezükkel.



A kép egyik legnagyobb művészetmestere, Leonardo da Vinci híres alkotása, "A sziklák szűze", látható rajta. Leonardo a reneszánsz művészet egyik legfontosabb alakja volt, és ez a festmény is remek példa a művész zsenialitására. A részletek kidolgozottsága és a gazdag színek a művészet iránti szenvedélyünket ébresztik fel, és lehetővé teszik számunkra, hogy közelebbről is megismerjük ezt a remekművet.



A Clementoni Museum Collection puzzle - Leonardo da Vinci: A sziklák szűze kirakó 1000 darabból áll, és közepesen nehéznek számít. Ez az ideális méret és nehézségi szint azoknak, akik szeretik a kirakókat, és kihívást keresnek anélkül, hogy túlságosan megterhelő lenne. A részletek kidolgozottsága és a színes elemek garantálják, hogy a kirakás során izgalmas és élvezetes élményben lesz részünk.



A Museum Collection sorozat a minőség, a tartósság és a művészet szerelmeseinek készült. A kirakó elemek kiváló minőségűek és strapabíróak, így hosszú órákon át élvezhetjük a játékot. A puzzle fiataloknak és felnőtteknek egyaránt ajánlott, és remek választás lehet mindazok számára, akik értékelik a művészetet és a kreativitást.



A kirakott kép egy egységes felületet alkot, az egyes darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A magas minőségű nyomtatásnak köszönhetően a részletek gazdagon kidolgozottak, így a kirakó hosszú ideig szórakoztat és lenyűgözi.



Jellemzők:

- A sziklák szűze

- 1000 db-os puzzle

- Museum Collection

- kiváló minőség

- mérete: 70x50cm

Gyártó:
Clementoni
Korcsoport:
12 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
5397679
Vonalkód:
8005125397679

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl