Novo Art: Keith Haring- Pop Shop 1000 db-os puzzle - Clementoni

2,930 Ft / db

A Novo Art: Keith Haring- Pop Shop 1000 db-os puzzle - Clementoni leírása:

A Clementoni, az olasz puzzle gyártó híres kiváló minőségű, és rendkívül strapabíró kirakóiról. Termékeik széles választékát kínálják, olyan sokszínűséggel, hogy minden korosztály számára megtalálható a nekik való puzzle.



Az egyik különösen lenyűgöző darabjuk a Clementoni 1000 db-os Compact puzzle - Novo Art Series - Keith Haring - Pop Shop, amely egy amerikai pop-art és graffiti művész, Keith Haring ikonikus alkotása. Ez a puzzle nem csupán egy kép, hanem egy műalkotás, amely kiemelkedik a tömegből. A doboz tartalmaz egy segítő posztert is, amely megkönnyíti a kirakást.



Azonkívül, a Clementoni "Less Packaging - Same Quality" kiadása további előnyt nyújt. Ez a verzió kisebb dobozméretet kínál, ugyanakkora minőséget és képméretet biztosítva, mint a korábbi kiadások. A lényeg, hogy kevesebb csomagolóanyagot használnak, ami környezet barátabb megoldás, miközben a puzzle minőségében semmilyen kompromisszumot nem tesznek.



Ezért a Clementoni kirakók nemcsak szórakoztató kihívást jelentenek, hanem a minőség és a környezettudatosság egyaránt összeolvadnak bennük, hogy a puzzle rajongók számára teljes élményt nyújtsanak.



Jellemzők:

- Novo Art - Pop Shop

- 1000 db-os puzzle

- kirakott kép mérete: 70x50cm

- kiváló minőség

Gyártó:
Clementoni
Korcsoport:
12 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
5397563
Vonalkód:
8005125397563

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl