Novo Art: Keith Haring - Yellow Art 1000 db-os puzzle - Clementoni

2,930 Ft / db

A Novo Art: Keith Haring - Yellow Art 1000 db-os puzzle - Clementoni leírása:

A Clementoni - Novo Art Series - Keith Haring - Yellow Art - 1000 db-os Compact puzzle egy kivételes minőségű kirakó, amely az olasz Clementoni vállalat kínálatában található meg. Ezek a puzzle-k híresek a kiváló minőségű és strapabíró darabjaikról, és minden korosztálynak széles választékot kínálnak.



Ez a konkrét darab Keith Haring, az amerikai pop-art és graffiti művész, egyik elismert alkotását ábrázolja. A kép rendkívül kifejező és színpompás, és a dobozban egy kirakást segítő poszter is található, amely megkönnyíti a kirakást.



Ezenkívül, a "Less Packaging - Same Quality" kiadás egy környezetbarátabb megközelítést képvisel. A doboz kisebb méretű, de továbbra is ugyanolyan minőséget és képméretet kínál, mint a korábbi kiadások. Ez azt jelenti, hogy kevesebb csomagolóanyagot használnak, ami a környezet szempontjából is kedvező megoldás.



Összességében a Clementoni - Novo Art Series - Keith Haring - Yellow Art - 1000 db-os Compact puzzle egy kiváló minőségű, művészeti alkotást bemutató kirakó, amely szórakoztat és kihívást jelent minden korosztálynak, miközben a környezettudatosság fontosságát is hangsúlyozza.



Jellemzők:

- Novo Art - Yellow Art

- 1000 db-os puzzle

- kirakott kép mérete: 70x50cm

- kiváló minőség

Gyártó:
Clementoni
Korcsoport:
12 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
5397556
Vonalkód:
8005125397556

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl