Novo Art: M. C. Escher - Az egység köteléke (Bond of Union) 1000 db-os puzzle - Clementoni

2,930 Ft / db

A Novo Art: M. C. Escher - Az egység köteléke (Bond of Union) 1000 db-os puzzle - Clementoni leírása:

A "Bond of Union" című puzzle 1956-ban készült, és bár nem sorolható Escher tesszellációihoz vagy építészeti mesterműveihez, mégis rendkívül érzelmi szépséggel bír. Az egyetlen szalagból alkotott két arc végül egymást egészíti ki, és annak ellenére, hogy a megjelenése szakadozottnak tűnik, hasonlóan a narancshéjhoz, mégis teljes a két arc egysége.



A doboz tartalmaz egy referenciaképet is, amely segíti a puzzle kirakását. A kész puzzle mérete 70 x 50 cm, és a kiváló minőségű Clementoni puzzle darabok könnyen összeilleszthetők. A professzionális nyomdai technikának köszönhetően az elkészült kép élénk színeket és élettel teli részleteket mutat.



Amennyiben szüksége van bármelyik hiányzó darab pótlására, kérjük, látogasson el a Clementoni "elveszett darabok" szolgáltatásának részleteiért a Clementoni támogatási részlegére.



A Clementoni szorosan ügyel a környezetvédelem fontosságára, és ezért széles körben alkalmazza az újrahasznosított anyagokat, és kerüli a szennyező anyagokat tartalmazó alkatrészek használatát. Ezen termék Olaszországban tervezett és gyártott.



Jellemzők:

- Novo Art - Bond of Union

- 1000 db-os puzzle

- kirakott kép mérete: 70x50cm

- kiváló minőség

Gyártó:
Clementoni
Korcsoport:
12 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
5397525
Vonalkód:
8005125397525

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl