Peanuts: Snoopy és a csapat 1000 db-os panoráma puzzle - Clementoni

2,930 Ft / db

A Peanuts: Snoopy és a csapat 1000 db-os panoráma puzzle - Clementoni leírása:

A Clementoni Penauts - A csapat 1000 darabból álló panoráma puzzle egy remek szórakozást nyújtó és kihívást jelentő játék, amely a Peanuts, vagyis Penauts sorozat világát hozza el a puzzle rajongók számára. A puzzle kirakott képe egy panorámának tekinthető, és mérete 98x33 centiméter.



Ez a puzzle a Clementoni gyártótól származik, amely híres a kiváló minőségű és strapabíró puzzle-iről. Az anyagok minősége garantálja, hogy a puzzle darabjai könnyen illeszkednek egymáshoz, és a kép a végén egy tökéletes és részletgazdag panoráma képet alkot.



A Penauts - A csapat panoráma puzzle a Peanuts sorozat kedvelt karaktereit és a sorozat sajátos hangulatát hozza el. Charlie Brown, Snoopy, Lucy és a többi kedves figura mind megtalálható a képen, így lehetőséget ad arra, hogy a rajongók mélyebben belemerüljenek a Peanuts világába.



Ez a 1000 darabos puzzle kihívást jelenthet, és remek módot kínál a kikapcsolódásra, a szórakozásra, valamint a kézügyesség és a megfigyelőképesség fejlesztésére. A panorámás képformátum pedig egyedi és látványos élményt nyújt, amikor elkészül.



Összességében a Clementoni Penauts - A csapat panoráma puzzle kiváló minőségű játék, amely garantáltan hozzájárul a Peanuts világának megismeréséhez és a puzzle-rajongók szórakozásához.



Jellemzők:

- Penauts Snoopy puzzle

- 1000 db-os

- panoráma puzzle

- kirakott kép mérete: 98x33cm

Gyártó:
Clementoni
Korcsoport:
12 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
5398058
Vonalkód:
8005125398058

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl