Puzzle ragasztó 200ml - Clementoni

3,060 Ft / db

A Puzzle ragasztó 200ml - Clementoni leírása:

Ha azt szeretnéd, hogy a gondosan összerakott puzzle ne essen szét, és hosszú ideig megőrizze ragyogó állapotát, akkor a Puzzle-Ragasztó a segítségedre lehet. Ez a ragasztó speciálisan kifejlesztett a puzzle-készletekhez, hogy a kirakott kép tökéletesen egyben maradjon, és te örökre élvezhesd a munkád eredményét. A Puzzle-Ragasztó tartalma 200 ml, amely elegendő a legtöbb puzzle-készlet teljes felületére. Ez a ragasztó nem csak a puzzle-készletek összerakásához használható, hanem segít megőrizni és bemutatni a műalkotásaidat. Ha szeretnéd hosszú ideig élvezni a puzzle-özés eredményeit, a Puzzle-Ragasztó a tökéletes választás.



Hogyan használjuk a Puzzle-Ragasztót?



Rázd fel: Miután kiválasztottad a puzzle-ragasztót, először rázd fel alaposan. Ez segít a ragasztó összekeverésében, hogy könnyen fel lehessen használni.



Alátét papír: Helyezz egy lap papírt vagy műanyag fóliát a kirakott puzzle alá. Ez megvédi a felületet és segít elkerülni a ragasztó elszíneződését.



Ragasztó felvitele: A ragasztót egy szivacs vagy ecset segítségével vidd fel a puzzle előlapjára. Érdemes egyenletesen oszlatni a ragasztót, hogy a teljes kép felületét befedje.



Száradás: Miután felkented a ragasztót, hagyd száradni legalább 1 órán át. A száradási idő segít a ragasztónak megkötésben és a puzzle összetartásában.



Kész a mű: Amikor a ragasztó teljesen megszáradt, a puzzle készen áll a bemutatásra vagy a keretbe helyezésre. A kirakott kép mostantól örökre egyben marad, és büszkén mutathatod be.

Gyártó:
Clementoni
Korcsoport:
5 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
5370443
Vonalkód:
8005125370443

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl