Playmobil: Asterix - Unhygienix kunyhója (71266)

26,030 Ft / db

A Playmobil: Asterix - Unhygienix kunyhója (71266) leírása:

A gall faluban lévő hangulatos kunyhó teteje praktikusan részben felnyitható. A ház előterében találkozhatunk Unhygienix-szel és feleségével, Jellosubmarine-nel, akik széles kínálatban árulnak friss halakat és tengeri finomságokat. A kunyhó mérete: 40 x 24 x 17 cm.

Unhygienix a gall falu egyik karizmatikus alakja, aki híres szőke hajáról, erős testfelépítéséről és markáns bajuszáról. Kedves természete ellenére hevesen reagál, ha valaki kétségbe vonja halai minőségét. Továbbá készen áll arra, hogy a halait nézeteltérések során "fegyverként" használja. A kis kunyhója mindennel felszerelt, ami egy kellemes otthonhoz szükséges, így találhatunk benne két ágyat, asztalt, faszékeket és kandallót is. Halai, melyeket eladásra kínál, rendezetten kosarakban helyezkednek el.



Ezzel az Asterix játékkészlettel a gyerekek képesek újrajátszani a népszerű képregény karakterének kalandjait. Az Asterix: Unhygienix kunyhója játékkészlet egy tökéletes lehetőség azok számára, akik szeretnék gazdagítani saját kis gall falujukat.



A készlet, mely 73 darabból áll, két PLAYMOBIL figurát tartalmaz: az említett Unhygienix halárust és kedves feleségét, Jellosubmarine-t. A csomagban továbbá a kunyhó, berendezési tárgyak, halak és sok más apróság található.



Jellemzők:

- Playmobil játékszett

- Asterix széria

- Unhygienix kunyhója

- 73 darabos

- 2 Playmobil figura

- 1 kunyhó, 2 ágy

- Más kiegészítők

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
5 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9712660
Vonalkód:
4008789712660

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl