Skipper bárasztal - 131x 73 x 101 cm, antracit

125,730 Ft / db

A Skipper bárasztal - 131x 73 x 101 cm, antracit leírása:
Mi teszi olyan különlegessé és hangulatossá a bárasztalokat?
A Skipper magassága pont tökéletes egy baráti beszélgetéshez, ráadásul kiegészítheted a kényelmes Skipper bárszékkel is.
Könnyen összeszerelhető.

A váz porszórt alumínium, az asztallap 100% FSC akácfából készült.

Az FSC tanúsítvánnyal rendelkező erdőgazdaságok, faipari üzemek, bútorgyárak stb. elfogadják és betartják az FSC szigorú szabványait és előírásait, és az általuk forgalmazott termékek megfelelnek a környezettudatos és társadalmilag felelős termelés, gyártás feltételeinek.
Az engedéllyel rendelkező fák felelősségteljesen lett kivágva. A felhasznált fa egyenként lett kiválogatva, majd a helyén új fa lett ültetve, környezettudatos magatartást követve.
Minden egyes farönk felügyeletek láncolatán megy keresztül az erdőtől kezdve, a feldolgozási helyen át a fatelepig, a hitelességet biztosítva.

Az akác kétségkívül a legellenállóbb, kültéri felhasználásra leginkább alkalmas fafaj kontinensünkön. Rendkívüli teherbírása és az időjárási hatásokkal szembeni rezisztenciája biztosítja, hogy kerti bútorai nemcsak gyönyörűek lesznek, de Ön hosszú éveken át élvezheti az általuk nyújtott kényelmet.
Az innovatív, szemet gyönyörködtető dizájn és a professzionális megmunkálás eredménye egy olyan termékcsalád, melynek bármelyik darabja igazi éke lesz kertjének.

Az akác olyan kemény fafajta, amely kültéren is rendkívül tartós és szép végeredményt ad számunkra nem csak burkolatként, de akár bútorként is.
Az akác jól bírja a hőmérsékletváltozásokat, a csapadékot és az UV sugárzást, emellett rendkívül tömör, kemény faanyaga van.
A benne lévő természetes védővegyületek - csersavak és robinetinféleségek - biztosítják a különböző rothasztó gombák és kártevő rovarok távoltartását, így az elkészült kerti bútor sok éven keresztül kiszolgálja Önt és családját.

Gyártó:
Haber
Cikkszám:
6347328
Vonalkód:
8051836347328

A szállitási határidő 8-9 munkanap
Kérdés a termékrõl