Gemini coral üveg kompozit medence 8,2 x 3,5 méteres 1,5 mély, 2 féle kivitelben 4 féle színben

/ db

A Gemini coral üveg kompozit medence 8,2 x 3,5 méteres 1,5 mély, 2 féle kivitelben 4 féle színben leírása:
A Gemini coral üveg kompozit medence 8,2 x 3,5 méteres 1,5 mély medence standard és prémium kivitelben rendelhető,4 féle színben.
Kérjük olvassa el a leírást és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kivitelt és színt.
Az üvegszálas Calypso kompozit medencék belső felülete speciális Aqua-Guard festékkel van bevonva, ezáltal nagyon elegáns, a Vinyl ester bevonat miatt pedig nagyon erős kialakítású medenceszerkezet jön létre.
A medence felülete erős UV sugárzás és kémiai védelemmel rendelkezik, színe nem fakul ki még hosszú távon sem.
A külső felülete egy réteg edzett poliuretánhabbal kiváló hőszigetelést és nagy szilárdságot biztosít.
Az üveg kompozit medencék előnyei az erős konstrukció, a gyönyörű design és a beépített lépcsők, a könnyű beépíthetőség viszonylag kevés előkészülettel és a kiváló minőségű felületi és hőszigetelés
Az üveg kompozit medencéket két féle minőségben szállítjuk. A prémium minőségnél az üvegszálas és üveg-kompozit medencék gyártásában szerzett sokéves tapasztalat után a sikeres Calypso premium üvegszálas medencéket még jobb minőségű, megerősített falvastagságú kerámiaporral látjuk el és egy extra tartósságú zselés réteg kerül még rá, mely nagyban véd a mechanikai behatásoktól is.
A fal több mint 40% -kal erősebb lesz, és jelentősen növeli a medence tartósság, jobb hőszigetelést is biztosít, megakadályozza a hőveszteséget és jelentősen csökkenti a víz fűtési költségeit.
A Calypso Premium medencék a tökéletes választás olyan vásárlóknak, akik nem akarnak kerámia medencét választani, de egy nagyobb méretű, üvegfelületű medencét szeretnének, tehát a Calypso Premium egy köztes lépés az üvegszálas és a kerámia medencék között.
A formák és a színek megegyeznek a standard és a prémium kialakításnál.

A rendelés leadásával nem történik meg a medence megrendelése és szállítása, mely kb 6-8 hét, csak a befoglalása, gyártási és szállítási ütemezése, mivel garanciát csak úgy tudunk vállalni, ha a medencét szakszerűen építik be, amihez szakember szükséges.
Ebben is készségesen állunk rendelkezésükre a terepfelmérésben, a hely kiválasztásában, de akár a komplett kivitelezésben is.
A medence kialakítása után ellenőrizzük azt, és ha rendben van, a medence kifizetése után történik meg a szállítás
A szállítása közúton, egy erre a célra kialakított szállítójárművön történik előre egyeztetett időpontban, kilóméter alapú kalkulációban, így arra csak a pontos cím ismeretében tudunk ajánlatot adni, csak irányadásként egy budapesti címre kb 300.000-500.000 Ft
A medence beemeléséhez vagy emelő daru , vagy kb 10 ember segítsége szükséges a kb 15 cm-es 6-os rácsvassal megerősített alapra, melynek teljesen vízszintesnek kell lennie, a gödörnek kb 40 cm-el körbe nagyobbnak kell lennie, mint a medence mérete.
Egy ilyen típusú medence megtervezése kivitelezése komoly feladat, de érdemes mindent előre jól átgondolni és megtervezni, hisz a végén a kert legszebb része lesz nagyon hosszú távon
Ehhez a medencéhez ajánlunk egy "B" tipusú medence gépészeti szettet, mely mindent tartalmaz a medence tisztítástól a világításig, ezzel a szettel mindig tökéletesen tiszta, s folyamatosan optimálisan adagolt vegyszerű medencét kap tőlünk.

Gyártó:
Mountfield
Cikkszám:
141949
Vonalkód:
141949

A termék most nem rendelhető.
Kérdés a termékrõl
%bottom-script%