INTEX Easy Set GS családi medence szett, O457x122cm,vízforgató,létra,talaj+medencetakaró

167,500 Ft / db

Az INTEX Easy Set GS családi medence szett, O457x122cm,vízforgató,létra,talaj+medencetakaró leírása:
Élje át az egész családdal a hűvös felfrissülést a forró napokban, ebben a 457 cm átmérőjű, 122 cm-es magasságú Easy Set Pool INTEX medencében.
A 80 %-os feltöltéshez 14.141 l víz szükséges, a szerelési idő kb. 15 perc.
Az aljzat 0,50 mm, az oldalfal 0,58 mm, valamint a felső levegőgyűrű 0,36 mm fóliavastagsága rendkívüli stabilitást és biztonságot garantál.
Az optimális szűrésről a csomagban található szűrőbetétes szűrőberendezés ECO 638G, (3.407 liter/óra vízforgatás, GS minősítés) gondoskodik. A takaróponyva, valamint a talajvédő-ponyva csökkenti a medencébe kerülő szennyező anyagok mennyiségét, és védi a medencét a sérülésektől is. A tartozék biztonsági létra nemcsak kényelmes be- és kiszállási lehetőséget kínál Önnek, hanem a kivehető fokok megakadályozzák az engedély nélküli bejutást a medencébe.

Technikai adatok:
- medence átmérője: 457 cm, magassága: 122 cm
- víztartalom 80% feltöltésnél: 14.141 liter
- vízfelület átmérő: 371 cm
- vízmélység: 104 cm
- aljzat fóliavastagsága: 0,50 mm
- fal fóliavastagsága: 0,58 mm
- levegőgyűrű fóliavastagsága: 0,36 mm
- a mellékelt papírszűrőbetétes vízforgató szűrőberendezés: Intex ECO 638G, 3.407 liter/óra vízforgatás, GS minősítés
- medence-aljzat védőponyva, polietilén 75 g/m2
- vinil takaróponyva 0,18 mm vastag
- biztonsági létra kivehető fokokkal, max. terhelés: 136 kg
- INTEX vízfrissítő-technológia: komplett fúvókaszett, mely jelentősen javíthatja úszómedencéjének szűrését és vízkeringését, a jobb cirkuláció élénkíti, felfrissíti a fürdővizet, javítja a vízminőséget, illetve átvitt módon a medence közvetlen környezetének levegőminőségét is.
* jobb minőségű, egészségesebb, tisztább, szebb fürdővíz
* hatékonyabb üledék-eltávolítás, kevesebb lerakódás
* jobb vízszűrés és cirkuláció
* víz és levegő keverése: kristálytiszta fürdővizet biztosít (a vas és mangán oxidációja által megakadályozódik azok lerakódása, és a foltos, szennyezett víz keletkezése)
* negatív ionok képződése a vízfelszínen: a negatív ionok magasabb aránya javítja a vízközeli levegő minőségét is
- 3 rétegű SUPER-TOUGH fóliaanyag: nagy szilárdságú poliészter hordozószövet, kétoldali, vastag PVC-laminált rétegekkel megerősítve; védelem az olaj, benzin, és a sós víz ellen, valamint a horzsolás, lökés, és napsugárzás káros hatásai ellen
- stabil forma: vízzel megtöltve önmagában is stabil tartás, nem szükséges fémváz dúcolás
- nagyméretű levegőszelep visszaáramlás-védelemmel (a szelepsapka zárásakor minimális légveszteség)
- 2-szeresen biztosított kiürítő szelepek: csavaros zár a külső szelepen, nyomászár a belső szelepen, az akaratlan leeresztés ellen védve
- leeresztőcsatlakozó: kerti tömlővel is leereszthető a víz, nem szükséges szivattyú
- lezárható szűrő-csatlakozónyílások (INTEX O 32 mm-es csatlakozások): szűrőberendezés nélkül is üzemeltethető, pl. karbantartás esetén


Fontos figyelmeztetések: Ez a medence-típus nem alkalmas földbe történő beépítésre. A legegyszerűbb, ha két személy végzi a felállítást. A körülbelüli szerelési idő felszereltségi változattól és mérettől függően legalább 15 percet vesz igénybe (az alja előkészületi munkálatai és a feltöltési idő nélkül). Víztömítettség/osztály: W0. EN 16582-1 / EN 16582-3. A medence szerelésének feltétele a megfelelően előkészített felállítási hely. Ennek teljesen síknak és simának kell lennie. Az alapnak olyan stabilnak kell lennie, hogy az időjárástól függetlenül elbírja a feltöltött medence súlyát. Ezen kívül lehetőséget kell biztosítani ahhoz, hogy a kifolyó medencevíz probléma mentesen el tudjon folyni anélkül, hogy károkat okozna.
Figyelem! Az úszómedence használata során feltétlenül be kell tartani a kezelési és karbantartási útmutatóban foglalt biztonsági előírásokat. A fulladás és más súlyos sérülés elkerülése érdekében fokozottan ügyeljen az 5 év alatti gyermekek úszómedence-használatára. Garantálja úszómedence biztonságos megközelíthetőségét, és a fürdés alatt tartsa folyamatosan felnőtt felügyelete alatt a gyermekeket.

Gyártó:
Intex
Cikkszám:
1212616
Vonalkód:
1212616

A szállitási határidő 11-12 munkanap
Kérdés a termékrõl