INTEX Frame Prism Quadra medence szett, 488 x 244 x 107 cm, papírszűrős vízforgató, létra, takaró

263,680 Ft / db

Az INTEX Frame Prism Quadra medence szett, 488 x 244 x 107 cm, papírszűrős vízforgató, létra, takaró leírása:
Felfrissülést és jó hangulatot garantál az egész családnak ez a 488 x 244 cm alapméretű és 107 cm magas INTEX fémvázkeretes medence. Könnyen összeállítható, robusztus és hosszú élettartamú. A horganyzott és porfestett konstrukciójú integrált támasztó szerkezet kiváló stabilitást biztosít.
A felállítási idő csak kb. 60 perc. Az optimális szűrést a csomag részét képező papírszűrőbetétes vízforgató szűrőberendezés biztosítja: Intex ECO 604G (2.271 liter/óra vízforgatás, GS minősítés). Ennek nemcsak a szűrési teljesítménye kiváló, de rendelkezik az összes szükséges csatlakozással is.


Adatok:
Medence méret: hosszúság: 488 cm, szélesség: 244 cm, magasság: 107 cm, szín: világosszürke
Papírszűrős vízforgató szűrőberendezés: Intex ECO 604G (2.271 liter/óra vízforgatás, GS minősítés).
Biztonsági létra: 91-107 cm
Medence takaróponyva: 488 x 244 x 107 cm
Talajtakaró védőponyva: 488 x 244 x 107 cm


3 rétegű SUPER-TOUGH fóliaanyag: nagy szilárdságú poliészter hordozószövet, kétoldali, vastag PVC-laminált rétegekkel megerősítve; védelem az olaj, benzin, és a sós víz ellen, valamint a horzsolás, lökés, és napsugárzás káros hatásai ellen

Robosztus fémvázkeret: függőleges támoszlopok erősítik a stabilitást, és a vízsúly egyenletes eloszlását. Az oszlopok a medencefóliához vannak erősítve a megcsúszás megakadályozására. A műanyag összekötőelemek és egyéb vázelemek élei le vannak kerekítve a sérülések elkerülésére.

INTEX vízfrissítő-technológia (INTEX Hydro Aeration Technology): komplett fúvókaszett, mely extra levegőbefúvással jelentősen javíthatja úszómedencéjének szűrését és vízkeringését, a jobb cirkuláció élénkíti, felfrissíti a fürdővizet, javítja a vízminőséget, illetve átvitt módon a medence közvetlen környezetének levegőminőségét is:
* jobb minőségű, egészségesebb, tisztább, szebb fürdővíz
* hatékonyabb üledék-eltávolítás, kevesebb lerakódás
* jobb vízszűrés és cirkuláció
* víz és levegő keverése: kristálytiszta fürdővizet biztosít (a vas és mangán oxidációja által megakadályozódik azok lerakódása, és a foltos, szennyezett víz keletkezése)
* negatív ionok képződése a vízfelszínen: a negatív ionok magasabb aránya javítja a vízközeli levegő minőségét is

Fontos figyelmeztetések: Ez a medence-típus nem alkalmas földbe történő beépítésre. A legegyszerűbb, ha két személy végzi a felállítást. A körülbelüli szerelési idő felszereltségi változattól és mérettől függően legalább 30 percet vesz igénybe (az alja előkészületi munkálatai és a feltöltési idő nélkül). Víztömítettség/osztály: W0. EN 16582-1 / EN 16582-3. A medence szerelésének feltétele a megfelelően előkészített felállítási hely. Ennek teljesen síknak és simának kell lennie. Az alapnak olyan stabilnak kell lennie, hogy az időjárástól függetlenül elbírja a feltöltött medence súlyát. Ezen kívül lehetőséget kell biztosítani ahhoz, hogy a kifolyó medencevíz probléma mentesen el tudjon folyni anélkül, hogy károkat okozna.
Figyelem! Az úszómedence használata során feltétlenül be kell tartani a kezelési és karbantartási útmutatóban foglalt biztonsági előírásokat. A fulladás és más súlyos sérülés elkerülése érdekében fokozottan ügyeljen az 5 év alatti gyermekek úszómedence-használatára. Biztosítsa az úszómedence megközelítését és a fürdés alatt tartsa folyamatosan felnőtt felügyelete alatt a gyermekeket.

Gyártó:
Intex
Cikkszám:
121126792
Vonalkód:
121126792

A szállitási határidő 10-11 munkanap
Kérdés a termékrõl