INTEX Ultra Rondo XTR GS medenceszett, O 732 x 132 cm, Krystal Clear SF70220RC-2 homokszűrővel

555,910 Ft / db

Az INTEX Ultra Rondo XTR GS medenceszett, O 732 x 132 cm, Krystal Clear SF70220RC-2 homokszűrővel leírása:
Az Ultra Rondo XTR a világszerte piacvezető, kiváló minőségű INTEX medencék prémium vonalának tagja. Megbízhatóság, tartósság, biztonságos használat, helytakarékosság, és széleskörű kiegészíthetőség teszi az INTEX fémvázas medencecsaládját egyre népszerűbbé.
A szett részei: 732 cm-es medence, Krystal Clear SF70220RC-2 homokszűrős vízforgató, medencetakaró, talajponyva, létra
Műszaki adatok:
- klasszikus kör alakú családi medence, horganyzott, innovatív tervezésű, homokfúvott fémvázas kerettel, mely tartós, robusztus, és nagyfokú stabilitást ad - minden oldalon masszív, precíziós csatlakozású tartókeretek támogatják a medencét, elősegítve a stabilitást, valamint az oldalfalak is nagyfokúan megerősített anyagból állnak (3 rétegű, szilárd vinil műanyag)
- átmérője: 732 cm
- magassága: 132 cm
- 90%-os feltöltéshez szükséges vízmennyiség: 47.241 liter (vízmélység: 117 cm)
- egyszerű, könnyű telepítés - felépítéshez szükséges idő: kb. 60 perc, külön szerszám nem szükséges
- medencealjzat anyaga: 0,55 mm-es
- medencefalvastagság: 0,68 mm-es
- fólia szín: belső minta: kék színű csempe minta, külső szín: sötétszürke
- 3 rétegű SUPER-TOUGH fóliaanyag: nagy szilárdságú poliészter hordozószövet, kétoldali, vastag PVC-laminált rétegekkel megerősítve; védelem az olaj, benzin, és a sós víz ellen, valamint a horzsolás, lökés, és napsugárzás káros hatásai ellen
- robosztus fémvázkeret: függőleges támoszlopok erősítik a stabilitást, és a vízsúly egyenletes eloszlását, az oszlopok a medencefóliához vannak erősítve a megcsúszás megakadályozására, a műanyag T-összekötőelemek és egyéb vázelemek élei le vannak kerekítve a sérülések elkerülésére
- homokszűrős vízforgató berendezés: INTEX Krystal Clear SF70220RC-2, 7.200 liter/óra kapacitás, a medencéhez illeszkedő kompatibilis csatlakozókkal, német TÜV/GS minősítésű
- INTEX vízfrissítő-technológia (INTEX Hydro Aeration Technology): komplett fúvókaszett, mely extra levegőbefúvással jelentősen javíthatja úszómedencéjének szűrését és vízkeringését, a jobb cirkuláció élénkíti, felfrissíti a fürdővizet, javítja a vízminőséget, illetve átvitt módon a medence közvetlen környezetének levegőminőségét is:
* jobb minőségű, egészségesebb, tisztább, szebb fürdővíz
* hatékonyabb üledék-eltávolítás, kevesebb lerakódás
* jobb vízszűrés és cirkuláció
* víz és levegő keverése: kristálytiszta fürdővizet biztosít (a vas és mangán oxidációja által megakadályozódik azok lerakódása, és a foltos, szennyezett víz keletkezése)
* negatív ionok képződése a vízfelszínen: a negatív ionok magasabb aránya javítja a vízközeli levegő minőségét is
- biztonsági létra a kényelmes ki-és belépéshez, max. teherbírás: 136 kg, eltávolítható lépcsőfokokkal
- masszív kialakítású polietilén medencetakaró védőponyva
- talajtakaró védőponyva a medence alá, anyaga: polietilén, 75 g/m2
Praktikus kiegészítők:
- 2-szeresen biztosított kiürítő szelepek: csavaros zár a külső szelepen, nyomászár a belső szelepen, az akaratlan leeresztés ellen védve
- leeresztőcsatlakozó: kerti tömlővel is leereszthető a víz, nem szükséges szivattyú
Fontos figyelmeztetések: Ez a medence-típus nem alkalmas földbe történő beépítésre. A legegyszerűbb, ha két személy végzi a felállítást. A körülbelüli szerelési idő felszereltségi változattól és mérettől függően legalább 45-60 percet vesz igénybe (az alja előkészületi munkálatai és a feltöltési idő nélkül).
Víztömítettség/osztály: W0. EN 16582-1 / EN 16582-3. A medence szerelésének feltétele a megfelelően előkészített felállítási hely. Ennek teljesen síknak és simának kell lennie. Az alapnak olyan stabilnak kell lennie, hogy az időjárástól függetlenül elbírja a feltöltött medence súlyát. Ezen kívül lehetőséget kell biztosítani ahhoz, hogy a kifolyó medencevíz probléma mentesen el tudjon folyni anélkül, hogy károkat okozna.
Figyelem! Az úszómedence használata során feltétlenül be kell tartani a kezelési és karbantartási útmutatóban foglalt biztonsági előírásokat. A fulladás és más súlyos sérülés elkerülése érdekében fokozottan ügyeljen az 5 év alatti gyermekek úszómedence-használatára. Biztosítsa az úszómedence megközelítését és a fürdés alatt tartsa folyamatosan felnőtt felügyelete alatt a gyermekeket!

Gyártó:
Intex
Cikkszám:
121126340

A szállitási határidő 10-11 munkanap
Kérdés a termékrõl

Aktuális ajánlataink