EXIT 14. - Rablás a Mississippin társasjáték

5,300 Ft / db

Az EXIT 14. - Rablás a Mississippin társasjáték leírása:
Az 1872-es évet írjuk. Nyomozócsapatok a "River Queen" gőzhajó fedélzetén New Orleans felé hajózik a Mississippin. Utazásotok csendes és zavartalan... Azonban egyik nap a kapitány a tudomásotokra hozza, hogy bűncselekmény történt. Egy befolyásos utast kiraboltak. Az a feladatotok, hogy megtaláljátok az elkövetőt, és visszaszerezzétek a felbecsülhetetlen értékű dokumentumokat. 
Egy igazi szabaduló-szoba játék otthonra! A játékosoknak együtt kell megfejteniük a feladványokat azért, hogy megtalálják a tettest. A kártyákon állnak a feladványok, egy könyv és egy forgatótárcsa segít a megfejtésükben. Minden bizonyíték megtalálásakor újabb és újabb kártyákhoz jutnak a játékosok, a céljuk pedig az, hogy a feladatok gyors megoldásával minél hamarabb kiderítsék a bűncselekményt. Az Exit 14 - Rablás a Mississippin  egy izgalmas kooperatív csapatjáték a rejtvények kedvelőinek!
A doboz tartalma: 1 db dekóder-tárcsa, 85 db kártya, 3 db különleges elem, 8 db gyanúsított-lapka, 1 db poszter, 1 db könyv és egy játékszabály. A játék magyar nyelvű.
Ajánlott korosztály:12 éves kortól
Játékosok száma:1-4

Gyártó:
Piatnik
Korcsoport:
10 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
805790
Vonalkód:
9001890805790

A szállitási határidő 7-8 munkanap
Kérdés a termékrõl
%bottom-script%