Playmobil Color: Crayola Öltözo (71373)

9,780 Ft / db

A Playmobil Color: Crayola Öltözo (71373) leírása:

A Playmobil: Öltöző (71373) egy szórakoztató és kreatív játékszett, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy belekóstoljanak a divatvilágba és kifejezzék kreativitásukat a színek és stílusok világában. Az öltöző tele van izgalmas kiegészítőkkel és lehetőségekkel a szórakozáshoz.



A játékszett tartalmaz egy női figurát, aki az öltözőben található és készen áll a kreatív ötletek megvalósítására. A figura fehér, ami azt jelenti, hogy a gyermekek saját terveik szerint színezhetik és díszíthetik a ruháit. A mellékelt tollakkal könnyedén fesd ki a hozzád illő ruhát úgy, ahogy szeretnéd. A festék könnyen lemosható, így a kreatív szórakozás sose ér véget.



Az öltözőben számos kiegészítő található, mint például polcok, szekrény, tükör, fogasok, ülőke, próbababák, állványok és parókák. Emellett a szett tartalmaz különböző ruhákat, kalapokat, szoknyákat és egyéb divatos kiegészítőket, amelyek segítségével a figura saját stílusát alakíthatja ki.



A Playmobil Öltöző (71373) játék inspirálja a gyermekeket arra, hogy kifejlesszék a kreativitásukat és fejlesszék a divatérzéküket. Lehetőséget biztosít arra, hogy saját divatbemutatókat szervezzenek és új stílusokat hozzanak létre. Legyenek részük ebben a szórakoztató játékszettben, és szórakozzanak a divat világában!



Tartalma:

- Figura: 1 nő;

- Kiegészítők: 3 toll, 1 szivacs, 2 polc, 1 szekrény, 1 tükör, 3 fogas, 1 ülőke, 2 próbababa, 2 állvány, 4 paróka, 1 magnó, 1 mellény, 3 ruha, 2 kalap, 1 szoknya

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
5 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Lányoknak
Cikkszám:
9713735
Vonalkód:
4008789713735

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl