Playmobil: Special PLUS Angyalka & Ördög (71170)

1,930 Ft / db

A Playmobil: Special PLUS Angyalka & Ördög (71170) leírása:

A Playmobil Angyalka & Ördög (71170) egy különleges Special Plus készlet, amely két ellentétes karaktert mutat be - egy angyalkát és egy ördögöt. Ez a készlet lehetőséget kínál a gyerekeknek arra, hogy egy fantasztikus szerepjáték világába merüljenek, és megismerjék az angyali és ördögi tulajdonságokat.



A készlet tartalmaz egy részletesen kidolgozott angyal figurát, aki egy angyalpálcával rendelkezik, és egy ördög figurát, aki egy veszélyes vasvillával felszerelt. Ezek a karakterek kifejezőek és részletgazdagok, és lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy különböző szituációkat és történeteket hozzanak létre.



A kiegészítők között megtalálható egy vasvilla, egy tüzes tál és egy angyalpálca. Ezek a kiegészítők segítenek a gyerekeknek elképzelni és szerepjátékkal megvalósítani a karakterek különleges képességeit és cselekedeteit.



A Playmobil Angyalka & Ördög készlet lehetőséget kínál a kreatív játékra és a szerepjáték fejlesztésére. A gyerekek élvezhetik az ellentétes karakterekkel való játékot, és kitalálhatják saját történeteiket és kalandjaikat az angyal és ördög között. Ez a készlet ideális választás minden olyan gyermek számára, aki érdeklődik a fantasy világ és a szerepjáték iránt, és szeretné kifejleszteni a kreativitását és a képzelőerőjét.

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9711700
Vonalkód:
4008789711700

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl