Playmobil: Special PLUS - Kutató aligátorral (71168)

1,930 Ft / db

A Playmobil: Special PLUS - Kutató aligátorral (71168) leírása:

A PLAYMOBIL Kutató aligátorral (71168) egy izgalmas Special Plus készlet, amely lehetőséget kínál a gyerekeknek arra, hogy a dzsungel mélyén felfedezzék a vadon élő állatokat és különleges környezetüket. A készlet tartalmaz egy részletesen kidolgozott kutató figurát, aki készen áll a dzsungel felfedezésére és a vadállatok megfigyelésére.



Az aligátor az egyik különleges állat, amelyet a kutatóval megfigyelhetsz ebben a készletben. Az aligátor lenyűgöző részletességgel van kidolgozva, és hozzájárul a dzsungel életének élethű ábrázolásához.



A kiegészítők széles skáláját is tartalmazza a készlet, hogy a kutatás még izgalmasabb legyen. Ezek közé tartozik egy kalap, egy hátizsák, egy walkie-talkie, egy fényképezőgép, egy távirányító és egy comb. Ezek a kiegészítők segítenek a gyerekeknek elképzelni és megvalósítani a kutató expedíciókat, és hozzájárulnak a játék élményéhez.



A PLAYMOBIL Kutató aligátorral készlet remek lehetőség a kreatív játékra és a szerepjáték fejlesztésére. A gyerekek élvezhetik a dzsungel felfedezését és az állatok megfigyelését, miközben kitalálják saját kutató történeteiket. Legyen ez a készlet a gyerekek kedvenc eszköze a természet és az állatok iránti érdeklődésük kibontakoztatásához!

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9711687
Vonalkód:
4008789711687

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl