LEGO Star Wars - Darth Vader sisak (75304)

33,900 Ft / db

A LEGO Star Wars - Darth Vader sisak (75304) leírása:
Ródd le a tiszteleted a Sith Sötét Nagyura előtt ezzel a gyűjthető LEGO Star Wars Darth Vader sisakkal. Merülj el az összetett építési folyamatban, és éld át újra a klasszikus Star Wars történet jeleneteit, miközben LEGO stílusban megalkotod a sisak ikonikus formáját és baljós részleteit.

A Darth Vader sisak kompakt méretű, emellett egy névtáblával kiegészített bemutatóállvány is tartozik hozzá, ami teljessé varázsolja ezt a bámulatos dísztárgyat, így igazán feldobhatod vele az otthonodat vagy a munkahelyedet. Nézd meg az új, 2021 májusában érkező, megépíthető és kiállítható LEGO Star Wars sisakot is: a Felderítő rohamosztagos sisakot!

A felnőtteknek szánt LEGO Star Wars építőkészletek gyűjteményének részeként ez a kiváló minőségű készlet csodálatos emléktárgy lehet magadnak, a Star Wars rajongóknak, a tapasztalt LEGO építőknek vagy bárkinek, aki imádja a szórakoztató, kreatív kihívásokat.



Jellemzők:

• Hagyd magad mögött a mindennapi stresszt egy időre, és élvezd a kikapcsolódást, miközben elkészíted Darth Vader sisakjának minden fenyegető részletét ezzel a gyűjthető LEGO Star Wars építőkészlettel.

• Darth Vader sisakjának ikonikus kialakítása LEGO kockák formájában eleveníti fel a klasszikus Star Wars történet jeleneteinek emlékeit, emellett a bemutatóállvány és névtábla segítségével kiállítva is lenyűgözően fog mutatni.

• Ez a készlet a gyűjthető, megépíthető és kiállítható LEGO Star Wars sisakmodellek sorozatának része – nézd meg az új, 2021 májusában megjelenő Felderítő rohamosztagos sisakot is!

• Ez a 834 elemből álló készlet egy összetett, izgalmas építési élményt nyújt, emellett remek születésnapi, ünnepi vagy más alkalomra szóló ajándék bármelyik Star Wars™ rajongónak, a tapasztalt LEGO építőknek vagy hobbiépítőknek.

• A több mint 20 cm magas, 15 cm széles és 14 cm mély, megépíthető Darth Vader sisakmodell kiállításához nincs szükség sok helyre, ám annál nagyobb hatást fog kelteni.

• Megvásárolnád ezt a készletet egy hatalmas Star Wars™ rajongónak, akinek még új a LEGO világa? Nem gond. Tartozik hozzá egy egyszerű útmutató, így olyan magabiztosan vághat bele az összetett építmény elkészítésébe, akár egy Jedi.

• Ez a felnőtteknek szánt LEGO Star Wars készlet a kiváló minőségű és szórakoztató építőkészletek gyűjteményének része, ami tökéletes neked, mint igényes hobbiépítőnek, aki élvezi a kézzelfogható, kreatív projekteket.

• A LEGO alkatrészek már 1958 óta megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és biztonságosan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz.

Cikkszám:
6914498
Vonalkód:
5702016914498

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl