Top 10 termék
Shophunter.eu a boltvadász
Áruházaink
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Áruházaink

LEGOŽ Hidden Side™: Newbury kísértetjárta gimnázium (70425)

LEGOŽ Hidden Side™: Newbury kísértetjárta gimnázium (70425)
LEGOŽ Hidden Side™: Newbury kísértetjárta gimnázium (70425)LEGOŽ Hidden Side™: Newbury kísértetjárta gimnázium (70425)LEGOŽ Hidden Side™: Newbury kísértetjárta gimnázium (70425)LEGOŽ Hidden Side™: Newbury kísértetjárta gimnázium (70425)
Kategória: ABC sorrendben mind
Gyártó: Lego
Korcsoport: 9 éves kortól
Kiknek ajánljuk: Mindenkinek
Cikkszám: 6367218
Vonalkód: 5702016367218


A szállitási határidő 5-6 munkanap
A termék ára: 46,910 Ft

E-mail küldése egy barátomnak:

Leírás:
A LEGOŽ Hidden Side™: Newbury kísértetjárta gimnázium (70425) leírása:

Egy iskola nem éppen tűnik túl ijesztő helynek, de amikor a diákok mellett különféle kísértetek is bóklásznak a folyosókon és a termekben, akkor bizony elkél ott egy talpraesett szellemvadász. A LEGOŽ Hidden Side™ alkalmazást letöltve, majd a telefonon a Newbury kísértetjárta gimnázium játékkészletre koppintva, életre kellhet az! Nagyon izgalmas, hogy a kézzelfogható gimnázium és környezete interakcióba lép a virtuális valósággal, és miként befolyásolja az alkalmazás történéseit! A gyerekek felfedezhetik a rejtett valóságot, új rejtélyeket oldhatnak meg, és megpróbálhatják elkapni az összes szellemet, így gyarapítva szellemgyűjteményüket. Ha minden jól megy, legyőzhetik a főszellemet, Mr. Nibs-et is. Természetesen lehetősége van a gyerekeknek a saját szellemvadász kalandjaik lejátszására is!A LEGOŽ Hidden Side™ alkalmazás letöltéséhez szükség van egy okoseszközre (tablet vagy telefon, ami nem része a csomagnak), majd a megfelelő készletre kattintva az összerakott épületek megtelnek élettel, és egy addig rejtett, láthatatlan valóságra derül fény, ami hatalmas élmény lesz a gyerekeknek.Jellemzők:

- Tartalmazza 7 minifigurát

- Tartalmazza a Newbury gimit

- Kiegészítőkkel

- Letölthető LEGOŽ Hidden Side™ alkalmazással

- Az épület mérete 30 x 43 x 26 cm

- Építőelemek száma 1474 db
Aktuális ajánlataink
 
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.