Playmobil: Élménytorony fagyi standdal (71326)

17,810 Ft / db

A Playmobil: Élménytorony fagyi standdal (71326) leírása:

Az élménytorony nem csak egy hagyományos játékszett. Ez egy komplex játékélményt kínáló világ, ahol a kis felfedezők izgalmas felfedezéseket tehetnek. A torony központjában egy óriáskerék található, melyet egy kurbli segítségével lehet mozgatni. Azonban nem csak az óriáskerék mozgatásához szükséges a kurbli: ha ezt tekerjük, a platón lévő figura fokozatosan a csúszda felé halad. A gyerekek nagy örömére, amikor eléri a csúszda tetejét, a figura magától lecsúszik rajta.



A mechanizmus megértése és működtetése a gyerekeknek nemcsak izgalmas élményt kínál, de az ok-okozati összefüggések megértéséhez is hozzájárul. Ezen túlmenően a figurák mozgatásával, helyezgetésével a gyerekek finommotorikus készségeit is fejleszthetik, miközben az első szerepjátékokba is belekóstolnak.



A játék további részeként a kisgyermekek párosíthatják a figurákat a hozzájuk tartozó székekkel, valamint színes jégkrémek segítségével színválogató játékokat is játszhatnak. Ez a játékszett nemcsak szórakoztat, de egyúttal tanít is, miközben a gyerekek kreativitása és képességei is fejlődnek.



Jellemzők:

- Playmobil játékszett

- 1.2.3 széria

- Élménytorony fagyi standdal

- 5 Playmobil figura

- 1 kutya

- Más kiegészítők: 1 élménytorony, 1 állvány, 1 létra, 1 zászló, 1 fagyi stand, 4 színes jégkrém

- 18 darabos

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
1 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9713261
Vonalkód:
4008789713261

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl