Top 10 termék
Shophunter.eu a boltvadász
Áruházaink
Kerti bútor web áruházunkban több mint 1000 féle kerti bútor, kerti garnitúra, napozóág, asztal és szék közül választhat
Áruházaink

Dice Forge - A sors kovácsa társasjáték

Dice Forge - A sors kovácsa társasjáték
Dice Forge - A sors kovácsa társasjátékDice Forge - A sors kovácsa társasjátékDice Forge - A sors kovácsa társasjátékDice Forge - A sors kovácsa társasjáték
Kategória: Stratégiai játékok
Gyártó: Asmodee
Korcsoport: 10 éves kortól
Kiknek ajánljuk: Mindenkinek
Cikkszám: 6750291
Vonalkód: 5999556750291


A szállitási határidő 2-3 munkanap
A termék ára: 12,020Ft

E-mail küldése egy barátomnak:

Leírás:
A Dice Forge - A sors kovácsa társasjáték leírása:

A Dice Forge - A sors kovácsa társasjáték egy nagyon különleges játék, hiszen elég csak abba belegondolnunk, hogy ebben a játékban a játékosoknak lehetősége van arra, hogy a játék során használt dobókockák oldalait a saját elképzelése szerint változtassa. Mitöbb a győzelemhez éppen erre lesz szükség, hiszen ahogy halad előre a játék úgy lesznek a játékosnak egyre jobb és erősebb kockái. A győzelem érdekében a játékosoknak jól kell gazdálkodni az erőforrásokkal, és megfelelő döntésekkel kell fejleszteni a saját kockáját, hogy a sors is kegyesebb legyen hozzá. Nincs is más dolgod, mint bele bújni egy hős bőrébe, és próbára tenni magad a Mennyei Szigeteken. Az Istenek nem kisebb jutalmat tűztek ki a versengő hősöknek, minthogy maguk is félistenekké válhatnak. Egy ilyen jutalomért megéri játszani, nem gondolod?Tartalma:

- 1 Hőssegédlet

- 1 Játékszabály

- 1 Templomtábla

- 108 kockaoldal

- 1 Templom tok

- 1 Szigetek tábla

- 4 Hős készlete

- 8 Isteni kocka alap

- 1 Fordulójelző

- 20 Színes nyersanyag jelző

- 4 Hősbábu

- 1 Kezdőjátékos-jelölő

- 96 Hőstett kártya

- 8 Egyszer használatos jelölő

- 4 Kalapácsjelölő

- 4 KincsesládalapkaJátékosok száma 2-4 fő

Játékidő kb 30-45 perc
Aktuális ajánlataink
 
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.