Capitale kültéri rattan fotel barna szürke színben

66,770 Ft / db

A Capitale kültéri rattan fotel barna szürke színben leírása:
Capitale kültéri elegáns rattan étkező garnitúra melyhez ezt a fotelt ajáljuk. Egyedi stílusával elvarázsol mindenkit. Ideális minden kertbe, teraszra.
A bútor szintetikus rattanból készült (Eco-rattan / technorattan), tökéletes befektetés hosszú évekre. Az anyagának köszönhetően megtartja eredeti állapotát és formáját, annak ellenére, hogy számos kedvezőtlen időjárási körülményekneek van kitéve, mint például az eső, fagy.
Ezt az exkluzív fotelt ajánljuk szállodákba, éttermekbe is.
Színe barna, anyaga: szintetikus rattan, mely 7-8mm x 1,2mm-es erős szálakból készült, váza alumínium keretes.
A fotel mérete 60x60x88 cm
A párna ekrü (tojás) színű, az ülő párna tartozéka a fotelnek. A párnákról levehető a huzat, mely 100% vízálló anyagból (poliészter) készült, amelyet alacsony hőmérsékleten ki lehet mosni, vastagsága 7 cm
A Bello Giardino étkező bútorok tökéletes kényelmet, harmóniát és szépséget visznek minden teraszra, kertbe, de akár a belső térbe is.
Garantáljuk, hogy az Ön által választott Bello Giardino asztalánál mindig kellemesen fogja érezni magát és élnény lesz egy pár finom falat, vagy egy pohár bor elfogyasztása a kényelmes székeben, fotelekben. Itt fogja a legtöbb időt eltölteni a kertben, miközben élvezheti annak kényelemét és szépségét.
A Bello Giardino kerti étkező bútorok a legigényesebb ügyfeleknek készültek, akik értékelik a kényelmet, a luxust és az eleganciát.
1 év teljeskörű garanciát biztosítunk a termékre.

Gyártó:
Bello Giardino
Cikkszám:
17283
Vonalkód:
17283

A termék most nem rendelhető.
Kérdés a termékrõl