Playmobil: Ellie & Sawdust western lovasgyakorlatok (71358)

3,870 Ft / db

A Playmobil: Ellie & Sawdust western lovasgyakorlatok (71358) leírása:

A Playmobil Ellie & Sawdust Western Lovasgyakorlatok (71358) egy olyan játékszett, amely a western lovaglás és a cowboy életstílus izgalmait hozza a gyermekek számára. Ellie legnagyobb szenvedélye a western lovaglás, és Sawdust, az ő hűséges lova, vele együtt élvezi a kihívásokat és az önállóság érzését.



Sawdust egy olyan ló, aki csak a legkisebb jelekre reagál Ellie irányítása alatt, és együtt alkotnak egy tökéletes párost. Ellie valódi cowgirlként kezeli a lovat, gyakran csak egy kézzel lovagolva, hogy minél kevésbé befolyásolja lovát és a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Lovaglás közben Ellie és Sawdust többször is körbeveszik a hordót, és kiváló képességeiket mutatják be a gyakorlatok során.



Az érdekesség az, hogy Ellie családja évtizedek óta él a Vízesés farmon, és jól ismerik a környéket. Ezért Ellie és Sawdust a vidék legjobb kalandjait élvezhetik, és a cowboy hagyományokat tiszteletben tartva folytathatják szenvedélyüket a western lovaglás iránt.



A Playmobil Ellie & Sawdust Western Lovasgyakorlatok (71358) játék lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy belemerüljenek a vadnyugati kalandok világába, és megismerjék a lovak iránti szeretet és a cowboy életstílus varázsát. A játékszett tartalmaz minden szükséges felszerelést, hogy a gyermekek saját western kalandjaikat élhessék meg Ellie és Sawdust oldalán. Legyen részük ebben a szórakoztató játékszettben, és lovagoljanak a vadnyugat szellemében!



Tartalma:

- Figura: 1 Ellie;

- Állat: 1 ló;

- Kiegészítők: 1 lovaglósisak, 1 nyereg, 1 nyeregtakaró, 1 kantár, 1 vezetőszár, 2 alma, 1 lasszó, 1 hordó, 1 kalap

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
5 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9713582
Vonalkód:
4008789713582

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl