Playmobil: Harc az óriási oktopusszal (71419)

11,740 Ft / db

A Playmobil: Harc az óriási oktopusszal (71419) leírása:

A Playmobil "Harc az óriási oktopusszal" játékszett egy izgalmas kalandot kínál a mélytengeri birodalomban. A történet középpontjában a mélység vezetője áll, aki egy polipember formájában jelenik meg, és rendelkezik egy mágikus iránytűvel felszerelt háromágú szigonyával. Ebben a fantasztikus környezetben a polipember szörnypolippal összefogva próbálja megállítani a kalózt, aki hajójával és ágyújával állja útjukat.



A kalóz helyzete azonban hamar kritikussá válik, ahogy az óriási polip közelít. A csónakkal való menekülés reménytelennek tűnik, mivel a szörnypolip és társa rendkívül gyorsan követi őket. A tengeri szörny csápjai veszélyesen közel kerülnek, és vízfröccsenés funkcióval még izgalmasabbá teszik a játékot.



A szett részletes figurákkal, gazdag felszereléssel és praktikus funkciókkal rendelkezik, ami garantálja a hosszan tartó és izgalmas szórakozást minden olyan kis kalózrajongó számára, aki legalább 4 éves. A Playmobil Kalózok témavilága élettel teli és szórakoztató kalandokat kínál a kreatív játék szerelmeseinek.



Tartalma:

- Figurák: 1 kalóz, 1 polipember;

- Állat: 1 óriás oktopusz;

- Kiegészítők: 1 evezős csónak, 2 evező, 1 ágyú, 2 lövedék, 1 zászló árboccal,

1 horgony kötéllel, 1 lándzsa, 1 szigony, 1 tőr, 1 kard, 1 pisztoly, 1 kalózsisak

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Fiúknak
Cikkszám:
9714190
Vonalkód:
4008789714190

A szállitási határidő 2-3 munkanap
Kérdés a termékrõl