Playmobil: Iskolaterem - Éghajlattan (71331)

13,850 Ft / db

A Playmobil: Iskolaterem - Éghajlattan (71331) leírása:

A Playmobil City life szériájának legújabb darabja az Osztályterem - Éghajlattan, ahol a diákok a fenntarthatóság és az éghajlatvédelem fontosságát ismerhetik meg. Ez az osztályterem nem egy átlagos iskolai környezet: itt minden az éghajlatváltozás és környezetvédelem körül forog.

A szettben található klímamodell a bolygónk különböző éghajlati zónáit mutatja be, segítve a diákoknak abban, hogy megértsék az éghajlatváltozás működését és annak hatásait a Földre. A hat darabos puzzle játékos formában ad betekintést a klímavédelem kulcsfontosságú kérdéseibe, miközben fejleszti a logikai gondolkodást és az észlelési készséget. Az osztályteremben a fenntarthatóságra és a környezettudatos gondolkodásra is nagy hangsúlyt fektetnek. A napelem és a szélmalom modelljeivel a gyerekek megismerhetik a megújuló energiaforrásokat és annak előnyeit, míg a szelektív hulladékgyűjtők révén a környezettudatos hulladékkezelés fontosságával ismerkedhetnek meg.

A játékszettben két Playmobil figura található: egy tanár, aki elkötelezett az éghajlatvédelem és a környezettudatos nevelés iránt, valamint egy diák, aki lelkesen vesz részt az órákon és készen áll arra, hogy új ismereteket szerezzen. További kiegészítők, mint az asztal, könyv, szemetesek és egyéb író- és rajzeszközök teszik teljessé a tanulás élményét, miközben a papírrepülő és az akvarell doboz a szabadidős tevékenységekre is rávilágít. Ezzel a 52 darabos játékkal a Playmobil nem csak a gyerekek képzelőerejét és kreativitását inspirálja, hanem a jövő felelős állampolgárainak nevelését is támogatja, akik tisztában vannak a környezetvédelem fontosságával.



Jellemzők:

- Playmobil játékszett

- City life széria

- Osztályterem - Éghajlattan

- 2 Playmobil figura

- Más kiegészítők: 1 klímamodell, 6 puzzledarab, 1 asztal, 1 könyv, 4 szemetes, 1 papírrepülő, 1 toll, 1 akvarell doboz, 1 bögre

- 52 darabos

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9713315
Vonalkód:
4008789713315

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl