Playmobil: Kemping (71424)

19,790 Ft / db

A Playmobil: Kemping (71424) leírása:

A Playmobil "Kemping" (71362) egy kiváló játékszett, amely egy kellemes kempingezés élményét hozza el a gyermekek számára. Ebben a szettben minden megtalálható, amire egy szórakoztató és pihentető kempingezéshez szükség lehet.



A játék tartalmaz egy férfi, egy nő és egy gyerek figurát, akik élvezik a szabadban eltöltött időt. A kempingezéshez szükséges konyha és vizesblokk is rendelkezésre áll, így a kempingezők otthoni kényelemben pihenhetnek. A sátor felállítása után a család élvezheti a kemping élet örömeit, beszélgethet a kempingező szomszédokkal, vagy felfedezheti a természetet.



A kempingezés során a gyermekek kreativitásukat fejleszthetik, és eljátszhatják a kempingezés minden izgalmas részletét, legyen szó a sátor felállításáról, a főzésről, a kirándulásokról vagy a pihenésről a természetben.



A kiegészítők között találhatók növények, virágok, bokrok, vödör, üveg, lámpák, asztal, székek, pénztárgép, italok, kioszk és vizesblokk, amelyek még gazdagabbá teszik a kempingezés élményét.



A Playmobil "Kemping" (71362) játékszett lehetőséget teremt a gyermekek számára, hogy eljátsszák a kempingezés varázsát és kényelmét a saját kempingező családjukkal. Legyen részük a szabadidő és szórakozás élményében, miközben kreatívan és szórakozva fejlesztik a játék során.



Tartalma:

- Figurák: 1 férfi, 1 nő, 1 gyerek;

- Állatok: 1 gyík, 1 mókus;

- Kiegészítők: 2 növény, 4 piros virág, 4 fehér virág, 2 bokor, 1 vödör, 1 üveg, 1 táska, 2 lámpa, 1 tábla, 1 kosár, 1 asztal, 2 szék, 1 pénztárgép, 3 zacskó ital, 1 kioszk, 1 vizesblokk

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9714244
Vonalkód:
4008789714244

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl