Playmobil: Lakókocsi autóval (71423)

32,030 Ft / db

A Playmobil: Lakókocsi autóval (71423) leírása:

A Playmobil: Lakókocsi Autóval (71423) egy izgalmas játékszett, amely a kempingezés és a családi kikapcsolódás varázsát hozza el a gyermekek számára. Ebben a játékban az egész család együtt készül fel egy kempingezésre, és a lakókocsi autó kényelmes helyet biztosít mindenkinek.



A szett tartalmaz egy női figurát, egy férfi figurát és két gyerekfigurát, akik izgatottan készülnek a kempingezésre. Az autó és a lakókocsi a kempingezéshez szükséges felszerelésekkel van ellátva, beleértve a bőröndöket, székeket, asztalt, serpenyőt, tányérokat, csészéket, italokat, lisztet és egyéb kempingezési kellékeket.



A kempingezés élménye az egész család számára kivételes, és a Playmobil Lakókocsi Autóval (71423) játék lehetőséget teremt arra, hogy a gyermekek eljátsszák a kempingezés örömeit és érdekességeit. Az RC képesség lehetővé teszi, hogy a jármű mozogjon, ami még valósághűbbé teszi a játékot. A lakókocsi autóban levő levehető elemek további kreatív lehetőségeket kínálnak a játék során.



Ez a játékszett segít a gyermekeknek megérteni a kempingezés fontosságát, a családi együttlét értékét és az utazás izgalmait. Legyen részük ebben a szórakoztató játékszetTben, és élvezzék a kempingezés örömeit a Playmobil családdal!

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9714237
Vonalkód:
4008789714237

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl